Kl 12:00 lanseras SPLY.se

Nu på söndag den 16 juli smäller det!
Kl 12:00 lanseras SPLY.se och där kommer ni att kunna köpa SPLY Sportswear! Och jag är så glad och tacksam för all positiv respons som jag fått från er, helt sinnes. Jag har till och med fått massa mejl om jag kan lägga undan plagg till personer då de verkligen vill ha plus att jag blivit erbjuden dubbel betalning för att vissa ska få förtur. Wow säger jag bara, ni är så underbara men alla ska ha samma möjlighet så kl 12:00 gäller det att vara snabb in på SPLY.se för att få tag på sina plagg.

Och jag har vart väldigt noga med att skriva ut detta på hemsidan också men jag skriver även det här; Var noga när ni väljer storlekar för dom kan skilja sig något åt. Om man är en Medium i tights annars så ska man gå ner till en Small bland annat. Så var noga med att läsa beskrivningen så att ni får hem rätt storlek på era plagg! 😀

Sedan tror jag också att ni kommer få en chock när ni ser priserna. Visst kostar det mycket att ta fram sin första kollektion för att täcka alla kostnaderna men jag har verkligen dragit ner på allt runt om så mycket jag kan för att ni inte ska känna att det svider i plånboken när ni handlar SPLY Sportswear. 🙂

Kollektionen består av ett par tights, shorts, croppad top och ett oversize linne så jag hoppas verkligen att ni hittat något som faller er i smaken. Gud vad jag längtar till den dagen jag är och tränar och ser någon i mina plagg. Då får ni vara beredda på att jag kommer att springa fram och vilja ta en bild. 😉 <3

Croppad top och tights.Croppad top och shorts.Oversize linne och tights.

13 reaktioner på “Kl 12:00 lanseras SPLY.se”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *