Kaos i sovrummet!

Innehåller adlink.

annica englund
Alltså wow vad kaos det är i vårt sovrum just nu, men ja såhär ser det ut när vi sover. Jag, Marro och dessa två som mer eller mindre pressar ut oss. Stitchs sover i sängen med oss just för att hon sover hela nätterna men vi har säkrat upp runt sängen om hon skulle vakna och inte vi med massor av kuddar och täcken. Men jag sover väldigt lätt eller jag har gjort det den här veckan eftersom vi har henne och jag vill kunna finnas till hands om hon vaknar. Men the bags under my eyes are not Chanel, haha!

Men ikväll blir jag hundfri, eller Marcelo kommer att vara hemma med dom eftersom jag ska på Grammisgalan. Jag har inte ens tittat ut vad jag ska ha än men jag vet att det hänger några klänningar i garderoben som inte hunnit användas. Så jag kommer att passa på så fort hundarna sover att fixa mig eftersom jag ska åka redan vid 16 in på en förfest. 🙂

annica englund
Yes hon sover på kudden i mitt hår mer eller mindre så det är därför jag ser ut som ett troll när jag vaknar på morgnarna. 😀
annica englund
Såhär har Marcelo säkrat upp runt sängen, med massor av kuddar och täcken. 🙂
annica englund
Igår när jag lade mig hade jag fixat mitt hår så jag enkelt kunde styla det idag inför galan. Men ja den planen sket sig totalt.
annica englund
Så nu blir det jobb och olja in nagelbanden så att händerna är fina inför kvällen. Älskar den här nageloljan från Depend, man får så fina och hela nagelband snabbt. Ni hittar den här för 79kr.
annica englund
Undra vad för klänning jag ska matcha till dessa naglar? 😀

4 reaktioner på “Kaos i sovrummet!”

 • Diana skriver:

  alltså naglarna är underbara, färgen alltså. Love it.
  åå vovvar då. Så söta och busiga men ja man får möblera om typ lite för sina bebisar. 😀
  nu börjar familjelivet för er, där en måste stanna hemma så att den andra kan gå ut 🙂
  Kram fina du

 • Emilia skriver:

  Annica! Jag måste få svar på en fråga 😀
  Får inte du problem när du tar BUS i ansiktet? För mig fastnar det väldigt mycket på ”mustaschen” så det ser ut som att jag har massa mustasch och det blir fläckigt… Har du nått tips?

 • Så där ser det ut i min säng också, VARJE natt! Fast har två små hundar och bredare säng. Men jag ÄLSKAR att ligga och mysa med en hund på varje sida, sover som bäst så <3

 • Katrin skriver:

  Hehe va mysigt! Så ser det ut hemma hos oss också! Vi har två stora, totalt 60kg, vovvar som tar över vår säng. Helt underbart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.