K24 Prime

PC280185
PC280186
Applicera i rengjort ansikte, lämna på i 5 minuter och skölj sedan av.
PC280191

Hej på er!
Nu är jag hemma och tillbaka till vardagen. Nackdelen när man är med familjen är att man inser hur mycket man hellre vill vara med dom än att blogga och det är ju inget fel med det, dock blir ju ni lite sämre uppdaterade… Men nu är jag tillbaka på banan och startar dagen med att testa Kardashians Guldmask som ska vara lystergivande.

Såklart att det är det, jag menar kolla hur mycket guldglitter det är i den. Visst ger den lyster men inte sådan fin glow utan man har små glitterkorn i ansiktet efteråt, kanske inte det man riktigt är ute efter när man vill ha en lystrig hud!?

Igår kväll hade vi det så bra! Jag och Marcelo åkte till hans familj, även Natta och Matte var där så vi alla åt middag tillsammans. Efteråt så började jag och Marcelo leta igenom Marcelos gamla rum får vi hittade igen lite av våra saker som vi hade för tre, fyra år sedan. Jag hittade en låda med massa BB-minnen. Bland annat två roser som jag vikt av servett och folie. Servettrosen fick Marcelo när jag lekte ”The bachelorette”, jag kommer ihåg att jag så gärna ville ge han rosen först men jag ville heller inte att det skulle vara för uppenbart att jag gillade honom så jag sa typ ”den sista rosen går till nykomlingen, Marcelo.” eller något sådant och så fick jag en kram av honom. Ah… <3

Folierosen gav jag till honom när våren började närma sig och vi alla låg på utegården och solade på fårkuddarna, det var en härlig tid. Joe vek till sig en hatt med en antenn, Marcelo vek ett hjärta till mig och jag gav honom en ros. Jag sparar verkligen alla sådana där småsaker som man kan ha kvar som minnen, det betyder så mycket för mig och sådant skulle jag aldrig kunna slänga.

8 reaktioner på “K24 Prime”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.