Julkalender Lucka 22 ”Oribe”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgon från ett varmt Thailand!od morgon från ett varmt Thailand!
Grabbarna har bränt sig som faen,rabbarna har bränt sig som faen, alltså medan jag låg i massage igår gick dom på stranden i typ 2h utan SPF… Zacka har brännblåsor och Marcelos panna är vit efter kepsen. Men det kommer bli bra, jag har sagt åt dom att ha SPF 50 hela dagen, T-shirt och keps på sig för att inte bränna sig mer. Jag är lite som en mamma här. 😀

Idag är det tävling och det handlar om Lyxserien Oribes produkter. Alltså jag själv älskar denna, flaskorna är så fina och dom är svindyra så det gör att det känns lite extra lyx att ha dom. 😉

Tävlingsregler:
1. Svara på frågan ”Hur ser ditt hår ut just nu?”
2. Tagga personen du skulle vilja ge denna klapp till på min senaste bild på Instagram @akaannica
-Vinnaren kommer att dras imorgon kl 9 och kontaktas via Instagram! ?

62 reaktioner på “Julkalender Lucka 22 ”Oribe””

 • Linn Viklund skriver:

  Just nu är mitt hår riktigt risigt, en ombre som blivit gul och skulle verkligen behöva fräscha upp det minst sagt!?

 • Marcella skriver:

  Just nu är mitt hår en blandning av blekt, färgat, ombre och mitt eget naturliga…gråa…som tittar fram vid rötterna. Ett besök hos frissan varken hinns med eller finns tid att boka innan jul, så det lär få bli en hemmafärgning som täcker rubbet tills jag får en tid hos frissan. Man vill ju gärna se ok ut i helgen…En uppfräschning är minst sagt på sin plats! (frokenfumlig på IG)

 • Sofia skriver:

  Nyklippt och nyfärgat blont hår 🙂 perfekt att få sig en bra produkt så håret håller sig fint!

 • Paulina skriver:

  Mitt hår ser ut som det gör när man har varit sjuk ett tag haha. Annars så är det ungefär lika lång som ditt och brunt, lite solblekt i topparna men annars ett välmående hår. Min syster däremot har väldigt slitet hår och skulle verkligen uppskatta lite fina hårprodukter i julklapp?

 • Louise boström skriver:

  Har just klippt och färgat mitt hår och är såå nöjd, så nya lyxiga hårprodukter skulle vara pricken över i:et ??. Hoppas ni var det superhärligt i Thailand! Kram ?

  • Louise skriver:

   Glömde ju skriva hur det ser ut ?. Har klippt av 2dm så nu är det lite längre än till axlarna, fått en kallare ombre med min egna färg i botten.

 • Moa de Sinegube skriver:

  Ååå vad passande detta kom då jag klippte av mitt hår till axellångt igår. Jag har fortfarande min naturliga färg som är mörkblond med röda under toner och jag är jätte nöjd då mitt hår verkligen behövde det där klippet.

  @moadesinegube

 • Sara skriver:

  Mitt hår är ungefär till brösten i längd, rätt slitna toppar tyvärr och för tillfället en utväxt som dock känns lite ombre haha :))) Jag skulle verkligen behöva lite uppfräschande och reparerande produkter!

 • Camilla Hansson skriver:

  Jag vill verkligen vara med men har inte instagram, men denna tävling betyder så mycket för mig. Bjuder på ett rim där jag verkligen försöker ge mitt allt. Just nu ser och känns mitt hår väldigt hopplöst ut. Därför skulle just denna tävling göra skillnad. Mitt hår är väldigt torrt, tjockt med självfall. Inget verkar göra skillnad trots att jag är så snäll mot det. Julrim;

  En stor önskan om att mitt hår sitt bästa ska må,
  vilket det kan om jag detta få,
  produkter som verkligen gör det mesta,
  detta skulle för mitt hår därför vara det bästa

 • Caroline Torbjörnsen Valberg skriver:

  Nyduschat och trassligt :p

 • Lotta Larsdotter skriver:

  Mitt hår är nyklippt och nytvättat men lite torrare än vanligt nu på vintern! @larsdotterl på Instagram!

 • Nathalie skriver:

  Just nu är mitt hår ganska torrt. Mellanlångt och lite halvtrist men snart ska frisören få sätta saxarna i det. Håller just nu på att spara ut håret till min egna hårfärg:) Har inte varit hos frisören och färgat det på över ett år och det känns helt fantastiskt!! ?

 • Gun skriver:

  Har precis tagit av mössan efter en snabb prommenad. (det blåser och är runt 0:an) svettigt och ofräscht!!!
  @ankie

 • Paulina skriver:

  Det är fettigt för att jag inte har duschat det idag och det blir fettigt på en dag. Jag använder potatismjöl som torrschampo och det funkar jätte bra. Kan dock inte riktigt ha det nersläppt men uppsatt i en stram hästsvans så ser det okej ut. Jag tappade jätte mycket hår av Batistes torrschampo. Fick nästan en kal fläck framtill på grund av att det täppte till mina hårsäckar av flitig användning av torrschampo. Jag kommer aldrig våga använda torrschampo någonsin igen. Nu är det på bättringsvägen efter lång tid och väldigt mycket pengar.

 • Emma skriver:

  utsläppt och lite lockigt. lite halvtråkigt efter att jag kom in från stormen som är ute haha ^^
  emzaans på insta

 • Jonas R skriver:

  Nyklippt och fint, dock skulle flickvännens hår kunna behöva lite lyxprodukter 🙂 jrandeblad på insta.

 • Selma skriver:

  Mitt hår just nu är ANNORLUNDA! Från att ha långt rakt hår ner till svanken klippt jag nyligen en kort page! Så läckert! Känns mer moget och mer chict! Den enda negativa saken är att jag måste vara väldigt noga med föning efter duschen annars lever det lite av sitt eget liv haha! ? <3
  @selmasabet på instagram

 • Mathilda skriver:

  Mitt hår ser för en gångs skull välmående friskt och blankt ut.
  @joelssonc

 • Maja skriver:

  Mitt hår är brunt, medellångt, lockigt och slitna toppar för tillfället.

 • Julia skriver:

  Mitt hår är ashblont, i en naturlig ombré. Jag har ganska långt och tjockt hår, och gör allt för att bibehålla det så hahah. Därför skulle dessa produkter vara perfekt för mitt hår för att kunna hålla det fräscht.? Min IG: Juliialofgren

 • Sara skriver:

  Långt, nyklippt men med världens utväxt. Den ska dock färgas bort innan julafton!

 • Gina skriver:

  Ibland måste man bränna sig som f-n innan man lär sig jag brände mig i Gambia för 20 år sen och gick igenom helveyets alla stadium ? sen dess vet jag. Använde solskydd 50 på min semester i början på nov peelade mig ofta och är fortfarande brun nu ?

 • Pauline skriver:

  Som det brukar. Långt, rakt och borstat. Men vid ena benen rakades en liten bit av håret av när jag opererade huvudet så nu syns det fula stubb där som sticker rätt upp. 🙁

 • Elsa Holgersson skriver:

  I somras klippte jag mitt långa hår till precis vid axlarna och jag blev supernöjd, min hårfärg ser ungefär ut som din. Har även lite utväxt av mitt mer mörkblonda hår från en toning jag gjorde hemma själv ? Måste fixa det snart! Annars har jag inte så slitet hår då allt det slitna klipptes av, vill verkligen hålla denna kvalitén på mitt hår!

 • Ewelina skriver:

  Jag har försökt Ljusa upp mitt hår i ett år snart, sist jag var hos frisören sa jag att nä nu får du faktiskt fixa sånt där Annica Englund hår! Imorgon ska jag tillbaka och förhoppningsvis får jag mitt drömhår då? dom gula tonerna kommer iallafall försvinna så jag är nöjd ändå!

 • Sandra Garefelt skriver:

  Kort och gott och för att beskriva hur mitt hår ser ut med ett ord: skräpigt ?

 • Mikaela skriver:

  Blont, spikrakt och 65cm långt.
  Älskar lyxiga produkter till håret ⭐️

 • Elin Wermé skriver:

  Mitt hår är så risigt och slitet efter jag fick för mej att gå från rött till blont för några månader sen.. ?

 • Gabriella skriver:

  Mitt hår skulle behöva börja om på nytt helt enkelt 🙂 och för en bra start behövs bra produkter!

 • Mikaela Drugge skriver:

  Mitt hår ser ut som en kvarglömd halloweendekoration, typ en risig häxkvast halvvägs till röven. Känner mig supertrendig!

 • Cassandra skriver:

  Väääldigt tjockt brunt hår i någon slags ”mellan längd” med lite utväxt som är typiskt svenskt råttfärgat ?

 • Carina B skriver:

  Hej snyggo 🙂 Och du tog mej på min värsta hair day på på månader! OK Långt brunt ofärgat med lite självfall, lugg, katastrofalt okammat, buskigt, tredje dagen torrschampoo och uppsatt i nacken. Jo, lite svettigt också, efter träning. IG ab.vanilla

 • Sofia skriver:

  Nyklippt nästan till axlarna med min naturliga hårfärg. Mitt hår är otroligt lent och tunt.
  Instagram @sofiaaerikssonn

 • Bea skriver:

  Mitt hår är nyklippt och nyfärgat och påminner mycket om ditt hår nu. För att kunna hålla det så här fint som det är nu så vore det ju perfekt att få lite lyxiga produkter till håret 🙂

 • Matilda skriver:

  Mitt hår är långt ner till brösten, blekt med en ton av silvergrått. Torra och kluvna toppar, men har inte råd att köpa dyra produkter. Sparar så gott jag kan till bra produkter till mitt hår, men hade varit kul att få prova Oribe då jag hört mycket bra om dem 🙂 lantzmatilda_ på Instagram!

 • Magdalena skriver:

  1. Mitt hår är i stort behov av en klippning vilket inte kommer att ske förrän efter jul. Jag bokade försent. Gah!
  2. Kommenterat som @Libramusik på IG

 • Agnes Thelin skriver:

  Jag klippte faktiskt mig bara för någon timme sen. Mitt hår har varit väldigt långt och jag får ofta komplimanger hur fint, långt och flawless mitt hår är. Men idag klippte jag av cirka 1 dm och jag är faktiskt riktigt nöjd. Varför jag klippte så mycket var för att mitt hår var fruktansvärt tovigt och slitet. Det hade verkligen passat perfekt med att få vinna dessa produkter och få unna mitt hår de. Din blogg är grym! Ily <3 (agnesveraa på Instagram)

 • Matilda skriver:

  En multifaceted platinum blond lob. Skiftar fint i olika nyanser av blont. ?? Bara hört gott in oribes produkter men lite för dyrt för min plånbok.Kolla in instagram @matildasuomela

 • Jessica skriver:

  Just nu har jag långt men en aning slitet mörkbrunt hår. Vilka underbara priser.
  [email protected]
  kram

 • Jessica Eliasson skriver:

  Ganska nygjorda slingor. Blond. Just nu en slarvig knut mitt på huvudet. @jessieliasson

 • Anja L skriver:

  Svart färgat slitet med silvriga stänk. Kort Page.
  @anjalennartsson

 • Emmy skriver:

  Klippte mig ganska mycket för ett tag sen, hade hår ner till midjan och nu är det en bit nedanför axlarna, mycket skönare med lite kortare hår! Lite blonda slingor på det. Har väldigt ostyrigt hår, var supernöjd efter mitt frisörbesök men sen dess är det toffs i princip dagligen, typiskt småbarnsmammafrisyr 😉 taggat som emmyklasen

 • Ingegerd R skriver:

  1. Ganska snyggt omjag får säga det själv. Har nyligen färgat sljusa slingor i mitt mellanblonda hår och sedan permanentat mig.Ändå ganska rakt och fylligt

 • Linnea skriver:

  Mitt hår är långt, blont och ganska torrt i topparna. Skulle gärna vilja prova dessa lyxiga produkter!
  @tryblondie

 • Bea Molin skriver:

  Så kul!!
  Mitt hår är tyvärr i väldigt dålig kvalitet just nu. Jag har alltid haft otroligt tjock, lockigt och stort hår, ända sedan jag var liten. Tyvärr drabbades jag av en sjukdom för ca 1 1/2 år sedan som gjort att jag tappat mitt hår helt. Det har blivit risigt, torrt och tappat all sin glas och fyllighet. Jag är verkligen så så ledsen över detta och behöver verkligen bygga upp det igen..

 • Carina skriver:

  Mörkt kastanjefärgat, lite kortare på ena sidan. Nyklippt för några veckor sedan??. Just nu är frisyren inte perfekt för jag har precis tagit av mig ridhjälmen.

 • Anna skriver:

  Usch, vill du ens veta det?! ? Träningssvett mixat med torrschampo uppsatt i en jäkla virrvarrtofs ?? @mickolsanna på insta

 • Anna skriver:

  Mitt hår går till axlarna i lite pageaktigt,rödbrunt med blonda slingor i. Börjar bli lite slitet nu så är dags att klippa snart, sen är ju riktigt skyddat hårgrejer verkligen att investera i. Detta vore verkligen lyxen åt håret! Heter AnnaJLundqvist på instagram.

 • Martina skriver:

  Mitt hår är brunt, med inslag av lite grått (!) rakt och går ner till rumpan. Just nu är det lite slitet och skitigt så dags för tvätt, hårmask och klippning.

 • Anne skriver:

  Just nu är mitt hår tyvärr väldigt slitet och med mycket utväxt. Har långt hår med självfall ner till halva ryggen men då jag har väldigt tjockt hår blir det också väldigt tungt och hänger när det blir för långt. Naturligt har jag mörkbrunt hår men har blonda slingor i håret sen tidigare färgning. Imorgon blir det dock besök hos frissan.

  Insta: @lakrits456.

 • Michaela skriver:

  Som en boll av blonderat svinto! Därför skulle jag älska lite lyxiga produkter till mig och min sambo ?

  @michaelaemmaviktoria ?

 • Julia skriver:

  Blondt och slitet. Det ser ungefär ut som en dålig hårförlängning, fluffigt och kort uppe på huvudet sen tunt och stripit i längderna, tyvärr..
  Kram ❤️

 • Greta skriver:

  Mitt hår är svettigt/fett och uppsatt i en hög toffs efter ett jobbigt träningspass såhär på kvällskvisten. Dessutom är det slitet och har en väldigt tråkig färg, men det ska snart ändras på.

  Heter på instagram @gretalundkvist

 • Annika skriver:

  Just nu färgat rött men färgen börjar gå ur så dags att färga igen – uppsatt i slarvig tofs men nödvändigt då jag precis bakat 🙂

 • Camilla skriver:

  Mitt hår är axellångt, mörkblont, ofärgat men ganska torrt och frissigt. Det blir så i den torra vinterluften. Följer på instagram som @lillakarlsbyn

 • Madeleine Leonnie Karlsson skriver:

  Mitt frisyr liknar ett skatbo efter sju svåra år, jag skulle verkligen må gott av lite lyx till mitt hår.
  Ett frisörbesök är bokat såklart, att bli ompysslad är verkligen underbart

 • Anna Johansson skriver:

  Axellångt, rakt och slingat så det ser ut som min naturliga hårfärg som är på väg ut. Sandblond/ljusbrun ungefär 🙂 Det ser så mycket fräschare ut än det platinablonda jag hade innan.

 • Beatrice B skriver:

  Mitt hår är tunt, livlöst, platt och i sämsta kviltet på länge.
  Trots att jag inte färgar använder fön eller stylingprodukter
  tvättar endast två gånger i veckan. Så något måste göras.

  Kommenterat på Instagram.

 • Ellinor skriver:

  Mitt hår just nu är mycket slitet och livlöst, då det påverkas mycket av kyla och av att jag jobbar i kyla, så skadas mitt hår väldigt mycket.
  Produkter som dessa hade verkligen hjälpt för mitt hår att gå tillbaka till det ”normala” och få ett vackrare hår! 🙂

 • Madelene skriver:

  Mitt hår just nu är slingat och väldigt tjockt och lockigt och har blivit så sen det växte ut efter sjukdom och cellgifter. Har kommenterat på Instagram @madde_cancersurvivor. God jul!

 • Lyra Silva skriver:

  Mitt hår tjockt, mörksvart men blandat med brun/röd eftersom jag har färgat mitt hår själv så var det inte som det ska. Sen så mycket svett och spy från mitt barn som slutar aldrig att spy.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *