Julkalender Lucka 21 ”Philips”

namnlost-1
Hej!
Vi är fortfarande i Sverige men nu ser det ut som att vi kommer iväg kl 11 men jag vågar inte hoppas på för mycket förrän vi sitter på planet och det lyfter.

Idag så tävlar jag faktiskt ut en klapp till karln därhemma, även dom förtjänar ju något såhär innan jul. Så idag blir det en grym rakapparat från Philips värd över 3000kr. Det skulle varenda snubbe uppskatta! 😉

Tävlingsregler:
1. Svara på frågan ”Vilket är ditt favoritklipp på min Youtubekanal”? ?
2. Tagga personen du skulle vilja ge denna klapp till på min senaste bild på Instagram @akaannica
-Vinnaren kommer att dras imorgon kl 9 och kontaktas via Instagram! ?

46 reaktioner på “Julkalender Lucka 21 ”Philips””

 • Annika Andersson skriver:

  1. Hemma hos dig! Alltid kul att se hur andra har det. 🙂 https://www.youtube.com/watch?v=5QPlZiPBxSk
  2. Fixar strax! annika.andersson111 på instragram

 • Caroline Torbjörnsen Valberg skriver:

  Säger fortfarande pepparkakshuset

 • Caroline Torbjörnsen Valberg skriver:

  Skrev till vem jag ville ge denna på IG:)

 • Paola skriver:

  Alltså, jag säger bara TACK för ”Träna ben hemma”. SÅ smart, enkelt, smidigt och – ja, helt enkelt briljant 🙂

  https://www.youtube.com/watch?v=kV7uGno7qss&list=PLZYTrbWnsXnCeCrUkb1E9-AfmsGVGSbQO&index=10

  Har taggat på ig som @mikkimuz

 • Ida skriver:

  Mitt favoritklipp är ”jag stylar håret” för det är så himla tydligt visat och jag har ungefär samma frisyr som du så det var till mycket hjälp!

  Har kommenterat på din instagram ?

 • Sofia skriver:

  Din housetour är grym!
  Taggning på instagram @sofiaaerikssonn

 • Therese Berglund skriver:

  Helt klart pepparkakshuset. Är så klockrent för det är ju precis den frustrationen man känner. De som verkade som en så bra idé va inte lika kul när man satte igång ? Men när man är klar så känns de bättre igen

 • Cecilia skriver:

  Älskar videon med dina Halloweensminkningar! Så jäkla snyggt gjorda, ser superproffsigt ut, fast med enkla medel. Kanon!
  Instatag: @klevbom

 • Sara skriver:

  ”Träna rumpa som kardashian” ?

 • Christian skriver:

  Finns så många klockrena klipp men en som verkligen har fastnat är när du fyllde år.
  Bra uppstyrt av din kille samt så kul när ni poppade flaskan ”ute bland folk” 🙂
  Har taggat på instagram.
  Grym blogg btw !

 • Malin skriver:

  Min favoritvideo är när du och Marcelo firar fyra år tillsammans! Så fina tillsammans! ☺️
  @malinahrenbeck

 • Nathalie skriver:

  Mitt favoritklipp är när ni gör ert pepparkakshus! Sån igenkänningsfaktor där! 😀

  Vinner jag hade detta blivit en perfekt julklapp till min älskade pojkvän som jag taggat på instagram ❤️

 • Maja skriver:

  Mitt favvo klipp är vloggar när du reser!

 • Una Malesevic skriver:

  Hej fina du, jag tycker att födelsevloggen var riktig rolig och tycker det var gulligt att han fixat så fint till dig. Tycker det är svårt att välja en video, har verkligen tittat på alla dina videos och kollar din blogg varje dag. Två till stora favoriter är såklart pepparkakshus videon och house touren. Jag skulle verkligen uppskatta att vinna detta för att jag vill ge detta till mina fina pappa. Han ger mig och mina syskon så mycket så skulle varit kul och ge tillbaka och visa uppskattning. Han har inte instagram eller något sånt men kommenterar att det är till min pappa på instagram 🙂 (unamalesevic)

  Ha det så jätte bra i Thailand och njut, det förtjänar ni verkligen. God jul! <3

 • Mila skriver:

  Hej fina Annica!
  Min favorit video är helt klart födelsedags bloggen. Så rolig och mysig att titta på <3

  Hade verkligen vilja detta till min bror som fyller 18 nästa vecka. Vet att han önskar sig en sån här och jag har inte råd att köpa en så skulle betyda väldigt mycket. Jag har inte instagram så kan inte kommentera men du vet nu vem jag vill ge den till.

  Ha en jätte mysig jul <3

 • Rajna skriver:

  Hej världens bästa du! Hoppas ni har det jätte bra i Thailand. Jag brukar inte vara med i tävlingar och har aldrig vunnit nått heller så ja hoppas verkligen för detta är något jag verkligenm vill ha. Min favorit video är hnousetouren, jag får så mycket inspiration av dig även fast jag är mycket äldre än dig och jag fascineras verkligen så tack för bra blogg och youtube.
  Jag har tyvärr inte instagram och kan därför inte kommentera. Men hade jag vunnit hade jag gärna gett detta till min fina man. Han kämpar varje dag och pendlar två timmar varje dag till jobbet, han unnar sig aldrig något och tänker bara på mig och vår gemensamma dotter. Skulle betyda mycket för mig om jag vann detta och kunde ge det till honom. Jag vet att han skull bli så glad och vad känns inte bättre för mig än det.

  Ha en god jul <3

 • Madeleine Jonasson skriver:

  Jag gillar HALLOWEEN- BUDGETVARIANT Grymt bra video! Instagram :madelad83

 • Isabella skriver:

  Min favorit video på din youtubekanal är denna: https://youtu.be/JC5Zj-l9fBg

  Älskar din hudvård! Jag har själv köpt Jan Marinis produkter nu och jag ÄLSKAR de!! !

  God jul & gott nytt år! Ha det så bra i Thailand!

 • Greta L skriver:

  Absolut https://www.youtube.com/watch?v=t7JY3RQ_Ff0
  Ni är så härliga i denna och man skrattar varje gång

  IG: gretalundkvist

 • Sandra skriver:

  Pepparkaksklippet är ju helt klart min favvo för att man känner så väl igen sig. Klart man fick sig ett gott skratt 🙂
  Har taggat min underbara sambo på IG! <3

 • Linnea skriver:

  Mitt favoritklipp är ”Jag stylar håret”, så bra och inspirerande video!
  IG: @tryblondie

 • Julia G skriver:

  Tycker om alla dina Youtube-klipp och även din blogg som jag läser varje dag! 🙂 <3

  Men ska jag skriva en favorit så är det nog när du och Marcelo firar 4 år. Det var en så fin vlogg. Skulle också vilja åka iväg med min pojkvän och göra något kul, var så längesen sist.

  Kram på dig fina du och ha det så bra på semestern eran! <3

 • Selma Sabet skriver:

  Älskar fortfarande denna! House tour! Ni har det så fint och alla dina smycken och smink och solglasögon och allt! ? Gaaah!

  https://youtu.be/5QPlZiPBxSk

 • Fanny skriver:

  1. Må låta märkligt men mina favoritklipp är när du & M gjorde slut & du berättar om det, så genuint & äkta, då grät jag med dig en skvätt & sedan när ni la upp nästa & sa att ni va ihop igen, då grät jag igen för det var så fint att ni kämpar för kärleken & inte gav upp!
  2. @fffannys på instagram, vill ge den till min sambo men taggar han inte ifall jag vinner så vill jag att det blir en överraskning ?

 • Sofia skriver:

  Älskar fortfarande mest din födelsedags video och er 4 års video men gillar alla videos med dem två bäst! 🙂

 • Pontus Olofsson skriver:

  Mitt favoritklipp är ”pepparkakshuset”. Har taggat på din instagram!

 • Jessica Eliasson skriver:

  Det är absolut pepparkakshusbygget. Ha, ha. Den frustrationen och sedan att det vänder och blir så bra.
  Vill ge denna till min kära man.

 • Paulina skriver:

  Min favorit är vloggen ”här växte jag upp”. Det var kul att du delade med dig av var du växte upp och kommer ifrån ?

 • Malin R skriver:

  Jag ändrar mig nog och säger pepparkakshuset! Hade helt missat det 🙂 Kommenterar på IG också!

  Kram!

 • Anna skriver:

  Träna ben hemma ????
  Gillar träningstips ?
  Taggat på insta MsFattyy

 • Birgitta skriver:

  Hej!

  Gillar ”träna ben hemma” för vem vill inte ha starka ben.
  Heter @skogsfrun53 på IG

  Kram och GOD JUL!

 • Madelene skriver:

  Hejsan!

  Mitt favoritklipp är: ”pepparkakshusbygget” Ett gott skratt förlänger livet sägs det ju.
  Mitt Instagramalias är: @madde_cancersurvivor

  God Jul!

 • Camilla skriver:

  Wow! Perfekt julklapp till pappa! Hans rakapparat håller på att göra honom döv, misstänker jag… Den låter som ett flygplan på väg att lyfta! Min favorit är housetour, ni har så fint men ändå hemtrevligt!

 • Vida skriver:

  Hej bästa Annica!! Hoppas ni har det super bra och varmt i Thailand 🙂

  Min favorit video är svår att välja, älskar ju allt haha. Men tycker extra mycket om vloggarna, och bland vloggarna är födelsedagvloggen såklart en stor favorit. Tycker den var riktigt mysig att titta på och jag skrattade väldigt mycket.

  Hade jag vunnit detta så hade jag gett den till min pappa. Tycker verkligen han förtjänar detta och skulle betyda mycket att ge honom något så fint. Han finns alltid där för mig och mina syskon och hjälper oss med allt vi behöver. Vill verkligen visa hur mycket jag älskar honom. Det här är ju verkligen en fin present som man inte bara kan ge till nån vilken dag som helst.
  Har tyvärr inte instagram så kan inte kommentera men jag hoppas att det gick bra att jag skrev här om att jag får vara med ändå 🙂

  Ha en jätte god jul <3

 • Patricia Hägglund skriver:

  min favorit är din födelsedag! håller tummarna för att jag vinner, skulle vara så mysigt att få ge denna min fina kille! kraaam

 • Maja skriver:

  Hej Annica 🙂
  Min favorit video är house touren, tycker det var riktigt mysigt att få se hur ni bor och få inspiration. När man kollade på den så tänkte jag bara ”jag vill ha de där”. Ganska kul och kolla eftersom man snart själv flyttar hemifrån osv.

  Hade jag vunnit detta så hade jag gett det till min pojkvän. Asså han behöver verkligen en och skulle bli så glad om jag kunde ge den till honom. Tycker det är sjukt svårt att köpa presenter till honom men han köper alltid så himla fint till mig och känner att jag aldrig kan leva upp till det han gör :). Så vill verkligen vinna det här och ge honom något fint som jag vet att han skulle uppskatta. Vi kollar ofta era videos ihop så han skulle nog bli väldigt glad att det kom från dig 🙂

  Ha en mysig ju och njut <3

 • Elina skriver:

  Jag skulle vilja ge denna till min sambo som odlar skägg som ogräs och aldrig lägger ner pengar på en bra rakapparat.
  Han har under flertalet gånger gjort att vi blivit sena till event och missat bussar då han ”bara ska raka sig” strax innan vi ska hemifrån och hinner raka halva skägget innan trimmern lägger av och måste laddas. Haha!

  Min favorit är ”JAG STYLAR HÅRET | Annicas Skönhetstips”. Jag har ungefär samma hårlängd som dig och är dålig på att styla håret, men du ger riktigt bra tips i klippet!

  Har även kommenterat instagram @elinacarlssonx och taggat min sambo @danneniko 🙂

 • Gabriella skriver:

  Housetour, ni bor så fint!

  Skulle vilja ge denna till min kille som älskar att styla sig!

  Jag heter gabriellalindberg på ig och har kommenterar din bild!

 • Louisa Strid skriver:

  Jag gillar verkligen avsnittet då ni kollar på Big Brother tillsammans men även klippet med pepparkakshuset, ni är verkligen så charmiga! ? jag skulle verkligen vilja ge bort denna rakapparat till min pappa som är min största hjälte! Och kan tycka att han verkligen skulle behöva använda en sådan ? han har inte instagram (ni vet 60talister….) så taggar min syster och mamma så får vi hoppas att detta kan bli en gemensam julklapp från oss till honom ? heter @louisastrid på instagram ✨

 • Miriam skriver:

  House tour videon, så kul att se hur folk bor och få tips och idéer på inredning ?

 • Julia skriver:

  Jag har tidigare svarat att min favorit är ”de fem bästa eyelinertipsen” men om jag ska välja en till så är det ”boyfriend-girlfriend tag” för ni är så jäkla glada och det smittar av sig, plus att man får veta lite mer om er.

  Skönt att ni landat nu i alla fall, kram ❤️

 • Anette skriver:

  Helt klart pepparkakshuset 🙂 manettan på IG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *