Julkalender Lucka 20 ”bareMinerals”

namnlost-1Många av er frågar mig ”hur får du så fin lyster i ansiktet”, ”hur ser du så fräsch ut”. Well detta är en del av svaret. Detta är min absoluta favoritfoundation och jag använder den nästan jämt, både till vardags och fest eftersom den ger en sådan glow till ansiktet och huden ser så jämt och fyllig ut. Jag älskar den. Och nu är det så att några av er ska få samma sak, jag tävlar ut fem stycken bareMinerals Complexion Resue plus tillhörande borste. 😀

Tävlingsregler:
1. Länka ditt favoritklipp från min Youtubekanal, den hittar ni här.
2. Tagga en vän på min senaste Instagrambild, @akaannica
-Vinnarna kommer att dras imorgon kl 9 och kontaktas via Instagram! ?

65 reaktioner på “Julkalender Lucka 20 ”bareMinerals””

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *