Jag ska bli make up-artist


Hej på er!

Efter min träning idag plockade jag fram dessa produkter ovan för att förbereda mig inför kvällen samt helgen. Eftersom kroppen ska tåla vatten måste jag ha en bra BUS som håller samt färgade bryn så att man ser dom trots att jag badar. Mer kan jag inte säga. 😉 Sedan var jag tvungen att packa in min torra fötter då dom stått ut med en hel del hård träning i nya skor.

Nu är jag i alla fall hemma efter ett väldigt rännande fram och tillbaka. Först var jag på möte med Topphälsa eftersom jag ska fota för dom inom två veckor. Sedan var jag på vad man kan kalla kanske en arbetsintervju, eller skolintervju? Det är så att jag bestämt mig för att äntligen utbilda mig till makeupartist, utvecklas och blir någonting. 😀

Jag var på Makeupstudion vid Stadion på en intervju eftersom dom är noga med vilka dom tar in på skolan eftersom dom vill hålla en bra och seriös nivå. Allt kändes väldigt bra så nu får vi hoppas att jag gjorde bra ifrån mig för då börjar jag min utbildning den 20 januari. 😀

17 reaktioner på “Jag ska bli make up-artist”

 • Anonym skriver:

  Du ska väl inte sluta blogga när du börjar utbildningen ?

 • SA skriver:

  Åh vad glad jag blir! Att utbilda dig till make up artist är verkligen helt rätt. Lycka till och hoppas att du kommer in! Passar dig perfekt 🙂 kram

 • M skriver:

  Hej! Du kanske har svarat på denna fråga förut, isf får du gärna länka inlägget 🙂
  Jag använder bareminerals smink och är noga med att smörja in ansiktet morgon och kväll. Men nu när kylan kommit så blir jag så himla torr och sminket fäster inte alls bra på huden utan ser bara kakigt ut. Jag har provat massor med olika krämer men jag har inte hittat någon som är perfekt. Har du något tips på någon bra kräm för väldigt torr hy? Ha det bra 🙂

 • Anonym skriver:

  Kul att du hittat något att utbilda dig till 🙂 Du är redan superduktig så klart du kommer med. Ha em kul kväll och helg

 • eva skriver:

  GRATTIS…. 🙂

 • mzp skriver:

  den skolan gick jag. lycka till!

 • Antonia skriver:

  kolla in bloggen med mer än 10 inlägg per dag, och större och större blir den! Och you just gotta love my life bitches 😉

 • Elin skriver:

  Hej Annica!
  Jag skulle undra om du har några tips till bra hy? Jag har jätte fet hy när jag väl lägger på någon ansiktskräm, har testat jätte många olika så jag inte ska få fet hy, men ingen hjälper.. Sen när jag inte ha någon alls på hyn, då blir jag jätte torr och hela huden stelnar, några tips? Jätte bra blogg 🙂 Kram!

 • Sara skriver:

  jag har två frågor & den första är när började du sminka dig & den andra, när tycker du det är met normalt att börja? (: du är super fin, kram.

 • Anonym skriver:

  Kul att du ska utbilda dig! Jag hoppas du kommer in, det skulle passa dig perfekt.
  Men skulle ni inte snåla o spara pengar till bröllopet? 😉

 • anonym.. skriver:

  Härligt, det är väl något för dig. Lycka till med det.

 • CarolineBerg skriver:

  Hej Annica! Härligt det måste kännas att veta vad man vill utbilda sig till 🙂 Jag har fortfarande ingen aning, finns för mycket jag vill göra. Vad har du för utbildning i grunden? Lycka till med pluggandet! 🙂 kram

 • bara undrar skriver:

  den där dove summer glow, kan man använda den till ansiktet också eller har du någon annan produkt som du kan rekomendera från tex dove nivea eller sånt märke som gör att mam blir brun i ansiktet också nu under vintern? 🙂 kram

 • Sara skriver:

  Där har jag också utbildat mig =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.