Jag pratar ut om destruktiva relationer, lyxresor, festande med mycket alkohol, min resa som influencer

Hej på er!
Sitter och lyssnar på Influencerpodden just nu då jag själv medverkar i dagens avsnitt. Jag är väldigt öppen och ärlig i det här poddavsnittet, kanske lite för ärlig? Jag berättar om mitt festande, hur jag startade min blogg, min destruktiva relation till mitt ex, hur mycket man kan tjäna på sociala medier och hur jag får åka på lyxresor men bara vill åka hem… Vi snackar om en hel del saker och det kändes skönt att få prata med Anton om detta. Det roliga är att vi båda började vår resa på samma sätt, nämligen genom Big Brother.

Ni kan lyssna på avsnittet här!

Igår kväll så gick jag till Xenia, Pierre kom även över och vi åkte till Mall of Scandinavia för att hitta lite inspo till helgen då det är Summerburst. Fan jag vill att det ska vara nu samtidigt som jag inte vill det för så fort det är över så saknar man det så jäkla mycket. Jag älskar verkligen Summerburst! Vi kommer att maxa den här helgen, alltså verkligen!

På vägen hem plockade vi upp Ellen och Daniel, vi hade köpt med oss sushi så vi gick ner till en brygga för att mysa och det var så nice. En riktigt mysig sommarkväll. Vi hängde där innan vi gick till lekparken som vi alltid hänger i, hoppade studsmatta, sparkade boll med Stitch och lyssnade på musik. Och igår så sa vi hej då i skaplig tid för jag var i säng innan 12. 🙂

Jag och Stitch har vart på en härlig morgonpromenad, som jag saknat den här lilla krabaten. Hon förgyller verkligen mina dagar. Inatt velade hon så mycket vart hon skulle sova, om det var mellan mina ben under täcket eller på huvudkudden och det slutade med att hon fick vara lilla skeden och det var sååå mysigt. Att ha hund är väldigt tidskrävande men det är så jäkla värt det för dom tillför så mycket i livet. De dagar som jag är trött och knappt vill kliva upp ur sängen så måste jag ändå göra det för att rasta henne och att bara få komma ut ur lägenheten gör mig på bättre humör. Eller när jag är ledsen så förstår hon det och ska alltid krypa upp hos mig och börja slicka mig i ansiktet och vill få mig på bättre humör. Hundar är fantastiska djur och känner på sig om något är fel.

Det är ju helt sinnes hur hundar kan bli tränade att ”säga till” när en diabetiker får blodsockerfall eller om någon är gravid, har cancer eller om du har knark på dig. Fantastiska djur och jag är så glad över att jag har min galna lilla tjej! <3

5 reaktioner på “Jag pratar ut om destruktiva relationer, lyxresor, festande med mycket alkohol, min resa som influencer”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.