Jag känner mig klar!

Innehåller adlink

Lösfransar- >>Länk<<

Hej på er!
Söndag morgon och jag sitter mätt och belåten i soffan och planerar dagen lite då jag har en hel del att göra. Jag åker nämligen till Norge imorgon med Biotherm och det ska bli så spännande, en resa helt i min smak för vi ska vara ute mycket i naturen. 😀

Den här helgen har jag gått ut. I fredags så var och jag och Xenia på The Chainsmokers med Mike Perry som förband. Det var jättebra och Drew Taggart, oh satan i gatan alltså. Jag stod där backstage och bara dreglade mellan varven jag dansade. Jag attraheras väldigt mycket av talangfulla människor, som gör det dom är bra på. Och sedan att han kunde dansa gjorde det bara mycket svårare att slita blicken haha! Vi åkte sedan till efterfesten och runt 5-tiden bestämde vi oss för att runda av och jag körde hem.

Igår mötte jag upp Figen och Anna från Malmö som jag lärt känna. Vi gick till Art och käkade, vi gick till Art och käkade och blev sedan uppmötta av två killkompisar. Runt 23 drog vi ut, vi hann förbi Mr French och sedan Sturecompaniet. Vi dansade men någonstans runt 1-tiden så var det liksom något inom mig som bara sa ”nu är du klar”… Jag kände bara hur allt inom mig bara drogs ner, det gick inte alls att tända till trots att det var bra musik och jag ville bara hoppa in i en taxi och åka hem.

När jag kom hem ringde jag Billy och vi snackade i över 2 timmar, så klockan hann bli 4 innan jag kom i säng. Men jag kände bara hur jag var tvungen att prata av mig. Det var som att inom mig bara sa att jag är klar med dessa utgångar, det är samma visa om och om igen, samma människor, jag hade liksom svårt att se det roliga i festandet trots att jag bara helgerna innan haft superkul. Men det kändes lite som att bägaren rann över. När jag pratade med Billy insåg jag hur mycket jag saknade att vara hemma på kvällarna, laga god mat med någon med soft musik i bakgrunden. Sätta på en bra film med smågodis och somna på soffan, typ. Det är första gången på så lång tid som jag känt såhär. Jag pratade även med Xenia om det precis och hon är helt med på banorna. Vi har kört våra rundor på Sture P, nu får det räcka för ett tag. Visst kommer vi festa fler gånger men att gå ut bara för att, utan att det är något speciellt känner jag mig liksom klar med.

Detta är en grej jag kanske känner just nu, rätt vad det är kanske jag är assugen till helgen? Men det kändes ändå som ett litet wake up call att nu är det dags att göra något annat.

Här kommer lite mobilbilder från fredagen när vi var på Supper och The Chainsmokers. 🙂

6 reaktioner på “Jag känner mig klar!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *