Jag har köpt lägenhet!

 

Hej!
Alltså sorry för riktigt dålig uppdatering idag men jag var hos Kalle på WörkOut och körde mitt PT-pass där vi fokuserade på bålen. Ruggigt jobbigt och ni fick en liten utmaning på min Instagram som ni verkligen bör testa på. På tal om Instagram, trodde jag blivit hackad igen så jag ringde runt till folk i panik och bara ”kommer ni in på Instagram” men då håller dom tydligen på med något underhållsarbete. Pjuh!

Efter det kikade jag på en lägenhet som jag vart spekulant på ett tag men aldrig tagit mig iväg på någon visning. Men efter mycket fram och tillbaka så kom jag iväg idag och anledningen till varför jag inte vågat kika är för att den vart lite dyrare än jag tänkt… Men jag kom dit och ja… jag blev fast. Jag kände mig som Carrie i Sex and the City ”I live here” haha. Så när jag sedan stack iväg och fixade mina fransar bollade jag lite med min banktjej samt revisorn och fick klartecken att gasa. Så jag hörde av mig igen till mäklaren och bara ”vi skriver papperna om en timma”.

Så nu är det klart, jag har då köpt mig en lägenhet och det ska bli så kul att flytta in för jag har nog aldrig bott såhär stort som jag kommer bo nu så det ska bli väldigt spännande. 25kvm extra, alltså det är bra mycket alltså. Mycket förvaring, stora ytor och extremt högt i tak. Alltså förstår ni att jag på 1,5m kommer att bo i en lägenhet med 3,5m i takhöjd och fantastiskt ljusinsläpp. Den ligger också i ett område som också känns väldigt jag, nära parker, nära stan, nära träningen och jag bollar lite med min köpesmäklare om de som köpt min vill flytta in tidigare för då flyttar jag redan den 1 april. Annars väntar jag till 6 maj och sjävklart kommer ni att få följa med mig på den här flyttresan. 😀

7 reaktioner på “Jag har köpt lägenhet!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.