Jag föll för ett kyssande par

Alltså gissa vem som är taggad på den här dagen!? Jag!

Idag ska jag till Elin för att göra en makeover igen, alltså jag älskar att experimentera med mitt hår. Jag kommer dock inte ändra färgen men längden kommer det bli skillnad på, kan ni gissa vad jag ska göra? 😀

Startade dagen med att peppa Stitch att kliva upp, hon har blivit så trögstartad på morgnarna. Hon vill bara krypa tillbaka under täcket men en frisk morgonpromenad mår vi ju alla bra av. Så jag klädde på mig och henne och gick iväg på vår morgonrunda och när jag kom hem belönade jag mig med en latte, apelsinjuice och omega3.

Jag är lite trött efter gårdagen, jag var på WörkOut och sedan när jag kom hem gjorde jag matlådor. Det har aldrig hänt innan att jag gjort men nu blev det 11 matlådor med potatis, broccoli kyckling eller torsk. Alltså riktigt tråkig mat, njuter folk ens av att äta det? Jag gjorde det endast för att jag vet att många träningsmänniskor gör det, det innehåller bra med protein, inga konstiga tillsatser och bra om man vill komma i form. Sedan är det ju såklart alltid bra att ha matlådor redo så man inte blir vrålhungrig och drar i sig typ snabbmat, det är bara att kasta in i micron och käka. 🙂

Lite fler bilder från vår helg i Estland och detta är i självaste Tallin, 2h bilresa från Pärnu där vi bodde på spahotellet. Vill ännu en gång förtydliga att detta var en jobbresa. Halvvägs till Tallin så kom jag på att mina Louis Vuittonarmband glömdes kvar på rummet och personalen hittade endast ett så jag måste ringa mitt försäkringsbolag. Det suger men jag är glad att dom hittade det som jag fick av Billy, det var det viktigaste!

Ska ni åka till Tallin är det två restauranger som ni måste besöka, min favorit var Parrot Mini Bar som serverar helt magisk mat. Jag kan inte komma på ett endaste ställe i Stockholm som serverar såhär bra och god mat på det här sättet. Och de alkoholfria drinkarna var magiska och presenterades också på roliga sätt.

Jag åt fantastisk ceviche, pilgrimsmusslor och sedan ”let it snow” till efterrätt. Egentligen skulle vi bara dricka drinkar på det här stället och käka på ett annat men det var svårt att stå emot när vi tittade på menyn.

Sedan gick vi till Pegasus som är lite mer modernare traditionell mat, gillar man lamm ska man gå hit och äta det för en av tjejerna som var med oss älskar lamm. Hon äter det hela tiden och hon gav den höga poäng här. Även här har dom bra alkoholfria drinkar och gott kaffe som verkligen serveras på ett härligt sätt. Jag fick en fin liten lapp under min kopp och det var en liten boost för självförtroendet. 😀

Vi avslutade kvällen med att titta på julmarknaden och jag blev verkligen golvad, alltså bokstavligt talat. Jag såg ett par kyssas i ett fönster, kunde inte sluta kolla för dom var så gulliga och vips låg jag på marken. Jag kollade inte vart jag gick och föll över en gigantisk sten. Det var som i en film, en desperat singeltjej som ser ett lyckligt par kyssas och sedan faceplantar mitt på gatan nedanför dom… Jag kände mig som Bridget Jones hahaha och kunde inte sluta skratta åt det. Jag bjuder på den! 😉

15 reaktioner på “Jag föll för ett kyssande par”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.