Jag flyttar!

annicaenglund
Imorgon är det en stor dag för mig för jag byter bloggportal. Bytte inte jag precis portal? Jo jag gick från Finest till Loppi och det var för att jag kände på mig att Finest höll på att tappa en hel del vilket vi nu sett att dom har. Så jag blev rekommenderad att gå till Loppi, mötet med dom kändes bra och jag var astaggad på att byta. Men nu efter fyra månader där så har det inte riktigt blivit som jag velat. Jag trodde att jag skulle må bättre av att portalen tog över mina samarbeten och skötte alla dealer men det gjorde jag inte… Jag älskar att arbeta och är ett kontrollfreak och när jag nu inte kunnat ha så mycket kontroll över mina samarbeten har det slutat med att jag känt mig mer stressad över situationen och hela tiden vart rädd att tappa samarbetspartners. Loppi är ett grymt gäng, dom är riktiga businesskvinnor men jag tror att jag som skönhetsbloggare jobbar bättre på en portal som har mer av sådana kunder medan Loppi är grymma på tex mammabloggare.

Jag kommer att byta till Tourn, jag har jobbat en hel del med dom tidigare och alltid vart nöjd med vad dom levererat till mig och vise versa så ja det blir ännu en ny start för mig, igen. Bloggare som Kenza, Bianca Ingrosso och Carolina Gynning är på den portalen så jag kommer att få grymma bloggkollegor! 😀

Nu ska ni få ett uppdrag!
Jag skulle verkligen uppskatta om ni ville kommentera vad ni tyckt vart bra med denna design och vad som vart mindre bra. Några av er nämnde att det var bra att kommentarsfältet var på samma sida som bloggen, att man inte slussades iväg till en kommentarssida. Det ska jag framföra. Är det något mer ni tycker jag ska behålla eller ändra så gå loss i kommentarsfältet. Kramar!

20 reaktioner på “Jag flyttar!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.