Jag dog

Steeeenhårt idag!


Jag älskar verkligen träningen på Xtremefit, det är en timmas stenhård träning och känslan när man är klar är obeskrivlig. Man ligger helt utslagen och typ död och värken man har i kroppen är för att man slitit så himla hårt.

Sedan jag börjat på Xtremefit har min kropp blivit mycket mer uthållig och jag har fått otroligt lite underhudsfett vilket är något jag strävar efter. Det har aldrig gått så fort att få sådana resultat som jag fått när jag tränat på det här sättet så för er som inte visste det så har jag inget gymkort längre utan kör endast Xtremefit tre gånger i veckan. Det räcker gott och väl för att hålla kroppen snygg. 😉

10 reaktioner på “Jag dog”

 • Anonym skriver:

  Hej Annica!

  Jag själv är sugen på att börja på Xtremfit, men kan inte du berätta lite mer detaljerat om träningen. Var man tränar, hur mycket det kostar, hur måna man är i gruppen osv.

  Ha en toppen dag!

 • Felicia skriver:

  Hej annica!
  Jag och min kille (20 åriga) ska till Stockholm nu i helgen på en liten weekend och jag underbar om du har lite tips på bra restauranger och vart man kan gå och ta en mysig fika eller drink på kvällen?
  Ha det fint! Felicia

 • J skriver:

  Ett tips, om ett kosttillskott:
  Cran cure, är innehåller ekologiskt tranbärs- och lingonextrakt, åkerfräken- och gullrisextrakt, Vitamin D3 och 2 miljarder probiotiska mjölksyrebakterier.
  Detta tillskott bidrar till urinvägarnas hälsa. Lactobacillus rhamnosus och Vitamin D3 bidrar till immunsystemets funktion .

 • Anna skriver:

  Vad du tjatar om detta extreme fit… Vi vet att du tycker att det är toppen och att du blir helt slut efter varje pass. Det verkar skitbra, håller med, men sluta babbla om samma sak om och om igen 🙂

  • petronella skriver:

   Håller med dig Anna att det är ett jävla tjat om denna extreme fit, vi vet ju att du håller på med det och att det är så hårt att du ”dör” efter varje pass, sluta nu att skryta om det och upprepa dig inte hela tiden.

   • anonym skriver:

    Och ni två Anna och Petronella är fruktansvärt negativa i era kommentarer. Tror inte jag sett en enda positiv kommentar i från er.
    Vill ni inte läsa vad hon skriver jamen hoppa över det då.

 • Linda skriver:

  Hej fina Annica! Har du någon aning om ifall Xtremefit kommer att ta sig till Sundsvall?

 • Anonym skriver:

  kom ihåg Annica om du ignorerar kommentarer som typ Anna:s för då finns hon inte 🙂

 • Martina skriver:

  Kommer det komma till Gbg?

 • pauline skriver:

  Asså jag vill inte vara bitter. Men jag tycker inte men ska skriva ”jag dör/dog” när man faktiskt inte har gjort det. Efter att min pappa dig för två år sen har jag börjat reagera mer på att det är ett uttryck som folk slänger sig med hur som helst. Tänk på att folk kan ta illa upp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.