Jag är grym, det är jag!

Innehåller adlink

Camoset- Länk // Drinkvagn- Länk // Matta- Länk // Bokhylla- Karlssons Golv

Hej på er! Hade ni ett bra Sverigefirande igår?
Jag gjorde verkligen ingenting, det var en dag som alla andra och det var så skönt. Jag chillade hemma och vilade och jag skrev i min Drömkalender på kvällen under rubriken ”jag är tacksam över idag” att jag fick chansen att vila, ta det lugnt och bara mysa med min hund. För det var jag verkligen tacksam över, jag hade längtat efter en dag där jag inte hade så mycket inbokat så jag bara kunde lägga mig på soffan och bara vara.

Och innan jag la mig gjorde jag en To do-list för att få ner alla tankar på ett papper så min hjärna fick vila, jag passade även på att skriva tre deppiga saker till mig själv på det pappret så när jag vaknade och såg lappen kunde jag påminna mig själv om hur bra jag är. För det är jag, jag är grym! Så nu jobbar jag av den där listan samtidigt som jag lyssnar på Svenska klassiker på Spotify och äter frukost framför tvn.

Idag störde jag mig heller inte på jingeln som är till Malou efter tio, alltid annars när det går igång kastar jag mig på kontrollen för att stänga av ljudet för att det är något ångestladdat med den men inte idag. Jag hann lyssna klart på hela… innan jag stängde av ljudet haha.

Nu ska jag fortsätta med min lista och sedan kl 14 har jag ett möte, hoppas att ni alla mår bra idag! <3

15 reaktioner på “Jag är grym, det är jag!”

 • iseedee skriver:

  Vilka mysiga foton! =)
  Härligt att du hade möjlighet att ta det lugnt och göra något som du mår bra av.

 • Tove skriver:

  Känns som att du försöker muntra upp dig själv just nu , skrivit många inlägg om hur bra du är å hur bra du klarat detta år mm.. är det pga det dåliga måendet innan GBG? 🌹

  • Anna skriver:

   Och om så är fallet så spelar det väl ingen roll? Klart Annica är bra!! 😍

  • Annica Englund skriver:

   Ja jag mådde inte alls bra för en månad sedan, det var en av de värsta dipparna i mitt liv men nu mår jag mycket bättre och det känns bara så skönt att kunna säga det <3

   • Tove skriver:

    Okej, jag mena inget taskigt, bara reagera över ytterligare ett inlägg där jag fick känslan av att du försöker peppa dig själv, upplever inte på så många andra bloggar.. så tänkte jag på dina inlägg för några veckor sen så tänkte det kanske har med det att göra 😊

 • E skriver:

  Hehe, du menar peppiga va?

 • Elin skriver:

  Hej! Hur känns det över att M har Nina? Vad tycker du om henne?

  Känns det jobbigt när du tillexempel ska hämta/lämna Stitch där och träffar dom, tillsammans?

  Jag tycker du gör allt så bra! Du är INSPO. Kram <3

 • Josefine skriver:

  Jag älskar listor 😀

 • f skriver:

  Hej Annica! Jag upplever verkligen att du är trygg i din kropp och i din längd. Jag är lika kort som dig (har för mig att du också är 155)
  Och jag har så svårt ett acceptera det. Jag känner mig jämnt osäker och framförallt då jag inte har klackar. Tvingar på mig själv klackar för att känna mig mer bekväm, men vill egentligen ha snygga sneakers på mig jämnt. Jag är alltid den som är kortast i ett rum och jag mår dåligt över det! Hue kommer man över det?

 • JOSEFINE skriver:

  Skriva lappar för att känna sig bra? Vad ÄR det för fel på dig? Så jävla deppigt att läsa din blogg nu för tiden. Allt handlar bara om hur dåligt du mår och om din träning som uppenbarligen inte får dig att må bra. Gör något åt saken istället!!! Du kommer tappa läsare på allt detta och det kommer väl få dig att må ännu sämre osv. (ekorrhjulet…) Nä sorry men om du nu ska blogga för allmänheten och se det som ”ett jobb” ja då får du banne mig jobba på riktigt och rycka upp dig för just nu gör du inget bra jobb!

  • T skriver:

   Ja kommentarerna är inte många. Väääldigt få om man jämför med tex Biancas mfl. Det går utför tyvärr. Hon har förändrats en hel del. Men de flesta influensers är lika som bär YTLIGA!!! Gör om sig mm mm. De flesta mår nog inte så bra!! Det krävs så mkt av dem. Men Bianca är ju HELT NATURLIG. Se bara vilken status hon har. Annica hade en helt annan blogg i början av sin karriär! Ja det är synd ……… Be natural that takes you …..

   • Sanna skriver:

    Vi är nog måååånga som läst Annicas blogg sen hon startade men som ytterst sällan kommenterar. Så ta din tråkiga åsikt och dra till Biancas blogg om du nu föredrar den! Men sluta jämföra dom?? Två helt olika personer och ingen är sämre än den andra. Var lite schysst i ditt kommenterande hädanefter!

 • Marion skriver:

  Jag tror att du skulle må superbra av att släppa allt ett tag och fokusera på annat. En lite längre stund till att reflektera över livet och bara vara. Hyr ut din lägenhet och häng med på en långresa med goda vänner under ett par månader! Du får gärna följa med oss i höst. Jag (37år) och min kompis (26år) kommer det nog bli!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.