Instant Concealer från Clarins

Innehåller adlinks

Under sommaren så är det många som väljer att dra ner på makeupen, kanske inte lägger bas i hela ansiktet utan bara på vissa partier, använder inte så mycket ögonskugga och byter ut läppstiftet mot ett somrigt gloss.

Jag är en sådan som helt skippar att bära bas om jag är brun och fräsch, kan lägga en concealer om det behövs vilket jag har behövt göra sista tiden när ringarna under ögonen vägrar att försvinna. 😀 Det som är viktigt för mig med en concealer är att den ska vara så pass lätt i konsistensen att man kan lägga den under ögonen utan att den lägger sig i linjer eller på något sätt smular. Och det jag alltid gör innan jag applicerar just under ögonen är att jag värmer upp den lite och applicerar med fingrarna. Värmen gör att produkten smälter in bättre och är smidigare att arbeta med.

Här använder jag Clarins Instant concealer nr 1 och den är perfekt under mina ögon. När det kommer till concealer så vill man egentligen att den ska vara exakt samma ton som din hud men det är lite mer förlåtande om den är snäppet ljusare och man ska lägga den under ögonen för det har en uppiggande effekt. 😉

Pris: 288kr >>Klick!<<

Min hudvård: Serum- Klick! // Creme till dag och natt- Klick!
Här ser ni skillnaden. Till vänster har jag lagt concealern och till höger..nada…
Ser ni hur fint den smälter in i huden. Här har jag även lagt den på läpparna.

8 reaktioner på “Instant Concealer från Clarins”

 • Diana skriver:

  Ja jag väljer gärna att dra ner på make under sommaren, som nu tex, men att ha något för under ögonen är ett bra tips, jag kan lätt bli svullen och vad som helt som funkar att se lite fräschare ut är nice.
  Älskar din hy fina du.
  Kram

 • anonym skriver:

  Nej jag drar inte ner på sminket nu. Tycker om att se bättre ut även på sommaren när det blir mer flört 😉så jag vill ha mitt smink på.

 • Sandra skriver:

  ej fina Annica
  Jag har en fråga, vad använder du för brun utan sol? Jag har aldrig testat men känner mig så fruktansvärt blek och skulle vilja testa. Vad ska jag göra vi säger om jag lägger brun utan sol idag och vad gör jag när det börjar försvinna och jag vill lägga nytt? Så tacksam för svar och en sak till du är bäst! Pusss å kram

 • Sandra skriver:

  j fina Annica
  Jag har en fråga, vad använder du för brun utan sol? Jag har aldrig testat men känner mig så fruktansvärt blek och skulle vilja testa. Vad ska jag göra vi säger om jag lägger brun utan sol idag och vad gör jag när det börjar försvinna och jag vill lägga nytt? Så tacksam för svar och en sak till du är bäst! Ps Undrar även om du lägger i ansiktet?

 • Tack för jämförelsebilden, har varit nyfiken på just den concealern!

  • Therese skriver:

   Fast den utan concealer är ju i skugga och annat ljus, så tycker den blir lite skev…

 • Sara skriver:

  Bra concealertips! Använder du något puder över för att fixera? Vilket?
  Tack på förhand!

 • Fanny skriver:

  Vart kommer korallen ifrån? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.