Indy Beauty by Therese Lindgren

Innehåller adlink

Idag är det den 19e februari vilket innebär att idag lanseras >>Indy Beauty<< som är ett Vegansk skönhetsvarumärke som Youtubestjärnan Therese Lindgren tagit fram. Ingen kan ha missat att hon brinner för djurens rätt så därför är alla produkter veganska och cruetly free. Indy Beauty är ett av få märken som är certifierade av Djurens Rätt.

Varumärket har idag hela 17 produkter för både ansikte och kropp men jag är övertygad om att det kommer att komma fler då jag själv saknar några produkter i utbudet. Idag finns en mousserengöring, toner, natt- och dagcreme, ögoncreme, serum, ansiktsolja, duschgel, bodylotion, två ansiktsmasker, hela tre handcremer och tre läppglans. Produkterna framställs i Borlänge med CCS Healthcare som hon tidigare jobbat, så det känns som ett naturligt samarbete.

Jag tycker det är superbra att en tjej med sådant gigantiskt följe skapar något bra utav det, att ta fram ett skönhetsmärke som inte på något sätt skadar djuren och är anpassad så att alla faktiskt kan använda det. Yo go girl!

>>Läs mer om Indy Beauty här<<


Jag kan tyvärr inte ge en rättvis bedömning av ansiktsprodukterna då jag bara testade dom en morgon. Jag har ju haft problem med min hud så jag är rädd att rubba den balansen. Men jag testade serumet och lade sedan dagcremen på. Ytan kändes väldigt skön, len och mjuk men när jag skulle börja sminka mig så började produkten att rulla på huden, nästan som att den inte ville sjunka in. Och detsamma upplevde jag med handcremen. Doften är superhärlig, man blir mjuk om händerna men gnuggar man handflatorna mot varandra så är det som att en det är en hinna och produkten börjar rulla och det här är något som jag upplevt tidigare med CCS produkter…

Jag har även testat ansiktsmasken som ska heta ”Love your Glow” enligt presspappren men det är inget som står på förpackningen? Lite förvirrande… Det framgår såklart att det är en ansiktsmask med lerbas och masker med lerbaser har en utrensande effekt så förstår inte riktigt kopplingen med namnet. Men! Konsistensen på masken är jättehärlig, den är lätt att applicera, blir jämn, sitter skönt på och har en fräsch doft. Sedan när jag själv lägger masker som har en utrensande effekt lägger jag alltid fuktmask och det finns även också i serien. Konsistensen på den masken är en sådan som jag skulle önska på en ansiktscreme, den är tjock och härlig och svalkande. Har man en hud som lätt blossar upp skulle man nog gilla att lägga denna i kylen ett par minuter och sedan lägga på rengjord hud. 😉

Sedan till det som jag verkligen tycker om det är förpackningarna på kroppsprodukterna. Jag älskar större flaskor med pump, det ger en liten salongskänsla över det hela. Samma sak med schampoflaskor. När jag väl renoverat badrummet ska jag ha en hylla med stora salongsprodukter på, vilken lyx! 😀

Over all tycker jag att detta är superbra gjort från Therese Lindgren. Jag har ju testat så sjukt mycket olika produkter och är otroligt kräsen med vad jag själv använder och det är inte lätt att hitta bra veganska produkter. Men det som jag skulle tycka vara bra att ta fram i denna serie är lite mer ansiktsprodukter. Kanske en lättare fuktgel för en problemhud och en tjockare ansiktscrème som är för oss torrisar. Det känns kanske som att målgruppen för serien är något yngre och då kan man använda samma crème dag som natt. Så större utbud på ansiktsprodukterna för olika hudtyper men det är jag övertygad om att dom kommer ta fram! 😉

13 reaktioner på “Indy Beauty by Therese Lindgren”

 • Annika skriver:

  Det där att det rullar av huden är ju så irriterande! Hänt mig några ggr, ej med just ovan märke dock.

 • Leoni skriver:

  Uppskattar verkligen SÅ mycket att du alltid är ärlig i dina bedömningar, oavsett märke eller person bakom! Du är en av få genuina bloggare i branchen, en stor del i varför jag klickar in här – älskar det! Stor kram <3

 • Alice skriver:

  Du gjorde väl fettsugning på låren eller vars det nu var? Varför gjorde du det? Snyggt med tjocka och tränade lår ju!! Tänker du tränar ju benen nu rätt mycket på gymmet?

  • Annica Englund skriver:

   För jag ville få bort fettet men ville inte gå ner mer i vikt. Jag tycker också det är snyggt med vältränade lår, men det var fettet jag ville ta bort.

  • sofia skriver:

   Vänta nu, har du fettsugit låren OCKSÅ??? Seriöst, förlåt men vad har du INTE gjort??? Sen syns det för övrigt inte, dina lår är alldeles för stora nu. Du skulle passa bättre i slanka ben. Du ser för bufflig ut. Men det kanske blir bättre efter att du kört kostschemat ett par månader 🙂

   • Amanda skriver:

    Men HÅLL KÄFTEN för helvete Sofia.

   • lisa skriver:

    Alltså, det är dags att komma ifatt lite här, det är 2018, inte 2003. Ingen bryr sig om vad du tycker om ”buffliga” lår, kompis. Om det lät som en OK grej att säga i ditt huvud är du allvarligt rubbad.

   • A skriver:

    Men hallå(?) Skärpning!! Jag förstår verkligen inte varför du skriver den där typen av kommentar?

 • Emma skriver:

  Så bra intiativ av Therese och bra att du lyfter det! 😍😁

 • sussie skriver:

  Tyvärr känns produkterna exakt som CCS egna men med annan förpackning, doft samt fler ansiktsprodukter. Håller med om det mesta rullar av, det sjunker liksom inte in i huden.

  Inte ens maskerna var nåt att hurra för. Blir bara tummen upp för att det är cruelty free. Men inget som hamnar på min badrumshylla iaf 🙂

 • Annika skriver:

  Vill bara tipsa om att Esse probiotic skincare också är veganskt 🙂 Dock en annan prisklass men väldigt hög kvalité!
  Om du får problem med huden igen så prova detta märket.
  Probiotikan tar hand om problemen istället för att äta antibiotika 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *