Imorgon släpps min hälsosamma box!

Hemmkommen från en inspelning med ”Hårpodden” där jag pratar om mitt liv då, nu och såklart min håriga relation…. eller min hårrelation. 😀 Det gick bra att spela in men Stitch var på krigsstigen och ville bita i allt, det har liksom inte vart hennes dag idag och jag får så dåligt samvete över det. Sådant här kan vara ångestframkallande för mig, när jag känner mig oduglig… Men jag gör så gott jag kan men ni mammor som ibland kan känna att ni inte räcker till jag börjar förstå vad ni menar. Men jag försöker bara klara mig igenom denna dag, Marcelo är med Stitch nu och eftersom han hela tiden är så glad och positiv så hoppas jag att han även kan smitta av det på lilltjejen istället för det ångestladdade molnet som jag är…

Men nu till något mycket roligare, imorgon släpps min box. Alltså det här är helt sjukt men jag har då tillsammans med The Healthy Box satt ihop mina 10 favoritprodukter i en och samma box som passar ett aktivt, stressigt och sockersuget liv med fokus på hälsa. Alla produkterna är lättillgängliga och ni kommer verkligen att älska dom allihop. Den här boxen kostar bara 20kr mer än orginalboxen men innehåller 4 fullstora produkter mer så det är ett riktigt kap. Boxen kommer bara i begränsad upplaga så missa inte att skaffa din box som släpps imorgon på >>The Healthy Box hemsida<<. 😀

4 reaktioner på “Imorgon släpps min hälsosamma box!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.