Ikea


Det blev en tripp till Ikea. Marro ställde upp och hjälpte mig med att plocka stommar och lasta in i en lastbil. Jag har ju specialbeställt köksluckor och övriga detaljer men stommarna kommer från Ikea så det köptes idag då allt börjar rivas och monteras på måndag. 

När jag skulle betala så haffade jag även en liten verktygslåda och Marro bara skrattade åt mig. Han ba ”vad kan du göra med den där” haha kanske inte det bästa men det duger nog i krig om jag ska skruva ihop någon pall typ. 😀

9 reaktioner på “Ikea”

 • Jennifer skriver:

  Älskar IKEA 😀

 • Maria skriver:

  Den där är perfekt att ha. Till och med min snickarsambo använder den emellanåt

 • Linnéa skriver:

  Den lådan är grym!! Har haft användning för den många många gånger 🙂

 • Diana skriver:

  haha rolig han är men faktiskt så har jag en sån har kommit låååångt på den lilla lådan. 😀 Idag har jag äntligen fått min man att använda den också 🙂
  Underbart att ni har det stödet och kontakten med varandra.
  Kram och lycka till med allt finaste.

 • Alicia skriver:

  Hallå där fina du! Sett att du har problem med näsblod, vet att det ibland kan bero på ytliga och torra blodkärl eller något liknande och att det ordnas genom etsning så ta en sväng förbi vårdcentralen och låt de ta en titt!

  Vill bara passa på och säga också att du är en väldans inspirationskälla och verkar som en grymt stark & härlig tjej!

 • Anne skriver:

  Tycker du ska gå iväg och kolla upp dina blodvärden. Du har börjat blöda väldigt mycket näsblod senaste tiden.
  Visserligen har du mycket kring dig nu, men det börjar bli ofta. Inte bra alls.

 • Kosan skriver:

  Jag får alltid näsblod efter en förkylning…då kan jag blöda i ca 1vecka/varje dag.
  De säger att jag har torra slemhinnor???
  Har blöttt näsblod sen tonåren.
  Det är ett blodkärl som brister,inget farligt!!

 • Victoria skriver:

  Du testar så mycket olika produkter och känns verkligen som att du är ärlig i dina recensioner till skillnad från många andra. Därför undrar jag om du Skulle du kunna tipsa om dina 3 bästa concealer för mörka ringar under ögonen samt 3 bästa higlighters.

  Kram

 • Julia skriver:

  Hej!
  Angående din näsblod. Jag är en person som ofta blöder näsblod, kan vakna mitt i natten av att det blöder. Och det kommer alltid i perioder där jag är stressad, känslomässigt urladdad osv. Och du verkar vara inne i en sån period nu med inflytt och allt. Det är helt enkelt vår kropp som säger åt oss att lugna ner oss, ta några dagar off osv. Ta några dagar off från sociala medier och ägna dig åt Stich, träning och lägenheten några dagar. Dina följare är trogna (jag har ju hängt här sen BB-tiden) och jag tror att alla förstår. Som sagt, jag blöder alltid näsblod när jag stressar och sover dåligt. Andra reagerar kanske annorlunda.
  Ta hand om dig! Du är grym!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *