Idag ska vi vandra i Norska fjällen

Innehåller adlinks

Att vakna kl 6 är jag verkligen inget fan av, men att vakna till detta. Wow! Jag älskar det, jag är som i trans och lugnet jag känner i min kropp är inget jag känt på så länge. Jag njuter, jag njuter till fullo och mer kommer jag att få göra då vi ska upp på fjället idag och vandra. Jag är i extas, friluftsmänniskan i mig skriker av glädje och jag inser hur mycket jag saknat det.

Inte nog med att vi ska vandra, vi ska ju även få åka helikopter och se allt från ovan och på det så ska vi få åka båt i några timmar, omringade av fjällen till nästa hotell som vi ska checka in på. Hur många av er hade inte velat vara i mina skor just nu!? 😀

Så när jag slog upp ögonen imorse var jag superpigg, hade så fin utsikt, hoppade in i duschen och dränkte mig i Biotherms produkter för att komma in i jobb-mode. Nu har jag dragit på mig underställ och ska möta de andra på frukost. Jag kunde inte vara mer taggad på den här dagen!

Jag vet inte hur bra mottagning det är uppe på fjället men jag tar ju såklart med mig mobilen för att kunna köra lite Instastories @akaannica om ni vill följa.

Underställ från >>Kari Traa<<

7 reaktioner på “Idag ska vi vandra i Norska fjällen”

 • Emma skriver:

  Åh så härligt det ser ut! Och ditt underställ passar dig perfekt! 😍

 • Josefine skriver:

  Apropå skor, hur var snöskorna? 😄

 • Malin skriver:

  Hej Annica och tack för en bra blogg! Har följt dig ganska länge både på blogg och Instagram och tycker att du är så himla härlig och så mycket power!
  Jag har en fråga om foundation till dig som jag skulle uppskatta om du kunde svara på. Jag har haft väldigt svårt att hitta en färg som passar mig och har fått hjälp i butik någon gång. Problemet för mig är att jag inte vet vilken underton jag ska ha, jag har blå vener och har mer silver än guld så jag har ju då antagligen en kall/rosa underton. Dock upplever jag ofta att jag i dagsljus blir ganska rosa i ansiktet när jag har sminkat mig, borde jag då ha en gul underton i min foundation? Tacksam för svar 🙂 /Malin

  • Annica Englund skriver:

   Tack snälla du!
   Gå på väldigt neutral bas. Det finns de som går åt rosa, beige eller gul. Så kolla de som är mer beige. Fråga efter prov på de olika färgerna, ta med hem och testa i dagsljus. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.