Idag fokuserar jag på underdelen

Då var det dags att börja med vardagen igen och det betyder träning. Mina helger är heliga och då tränar jag oftast inte utan det blir måndag till fredag. Idag ska jag ta och träna lite ben och rumpan eftersom på tisdagar och torsdagar 9:30 kommer jag att vara på Studio DQ framöver och träna poledance inför Battle of the pole. När jag är där och tränar och är det mycket fokus på överkroppen och tränar jag den utöver dessa dagar kommer jag att slita ut mina muskler mer än att bygga dom.

Så idag blir det cirkelträning med fokus underkropp och en hel del stretch, jag måste bli vigare så en spagat siktar jag på inom kort! 😉 Sen på eftermiddagen kommer jag att sitta med det här projektet som jag, Marcelo och Dennis håller på med. Det är så bra för oss bloggare och så är det någon bloggare där ute som läser detta och vill tjäna pengar, skicka iväg ett mejl till [email protected]! 😉 När jag är klar med detta så åker jag och älsklingen till vår kära revisor Marianne. 🙂

13 reaktioner på “Idag fokuserar jag på underdelen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.