Idag får jag nycklarna till min lägenhet!

God morgon!
Hela kvällen igår och även morgonen idag har jag tränat med Stitch, vi har tränat en hel del inkallning och hon har blivit otroligt duktig på det. Ropar jag ”hit” eller ”fot” så kommer hon springandes och sätter sig bredvid mina fötter på min vänstra sida. Jag blir så imponerad över att hon lär sig så jädrans snabbt, vi kan sitta i fem minuter och träna på ett trick och hon lär sig direkt. En otroligt rolig och smart hund och ras!

Sista dagen i juli, fy vad fort denna månad har gått. För mig är juli den bästa sommarmånaden och efter det så kommer hösten. Nu är ju augusti och september också sommar men när jag bodde i Östersund var det alltid i augusti eller september som man åkte utomlands för att det började bli så kallt där i norr. Som det ser ut nu kommer jag inte åka på någon semester alls, jag och mina tjejkompisar tänkte ev en weekend i Marbella och träna på Mikes gym men vi får se hur det blir. Mitt fokus nu blir att få till lägenheten och flytta in i den. Jag får ju faktiskt nycklarna till den idag.

Kl 13 ska jag till mäklaren, skriva de sista papperna, göra överföringen av pengarna och sedan få nycklarna i min hand. Och det första jag ska göra är att åka till lägenheten, mäta, fota av lite och sedan även invänta de som ska renovera badrummet. Lägenheten är ju fin som den är, ljus och fräsch men jag vill sätta min egna prägel på den och kommer därför att renovera kök och badrum, sätta in stuckatur samt takrosetter och platsbygga garderob bland annat. Så det kommer jag göra både idag och imorgon, gå igenom hela renoveringsbiten med de företag som kommer utföra detta.

På onsdag ska jag hinna träffa Helan och hennes kille som är i Sthlm, dom kanske också vill se lägenheten. Och på torsdag tänkte jag börja flyttpacka lite, gå igenom förrådet, dela upp det som ska delas upp och ja se till att det går smidigt och fort att flytta ut.

På fredag drar jag ner till mina älskade vänner i Malmö för att fredag och lördag är det Big Slap, alltså det är så många som jag känner som ska dit och jag hör och ser det typ överallt så jag tror att det kommer bli brutalt i år. Vi kanske ses där!? 😀

Så ser min vecka ut, men det största fokuset kommer att ligga på lägenheten och träningen för att jag ska må så bra som möjligt! 🙂

5 reaktioner på “Idag får jag nycklarna till min lägenhet!”

 • Tove skriver:

  Jag förstår inte riktigt vad du menar med komma igång med träningen? Du sprang för någon dag sen med stitch, du tränade igår, vad är att ”komma igång” för dej? För jag tycker du verkar träna ganska regelbundet?

 • mia skriver:

  Och för mej är bästa månaden augusti. Vädret brukar vara toppen och jag mår mycket bra denna månad och även september om det blir brittsommar. Jippi!!

 • AMANDA skriver:

  Hej annica!
  Jag har egentligen intes så stora problem med min hy, men jag är 20 år och har extremt mörka ringar under ögonen.. Det ger inte med sig? sen har jag även jättelätt för att få finnar på rumpan? vet du någonting som skulle kunna hjälpa?

  • J skriver:

   Att du får finnar på rumpan kan ha med att göra att du sitter ner för mycket. Testa röra på dig mer och peela rumpan då och då.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.