Hur jag tänker när jag packar!

IMG_2471
IMG_2474

Nu har jag nog packat ner allt som jag ska ha med mig. Är det något som är glömt ja då får jag köpa något i Australien, jag har ju 10kg till godo att shoppa för i min stora väska. Ja jag har ju packat i två väskor, en jag checkar in och ett handbagage. Marcelo tyckte att det var jättedumt eftersom det blir så många väskor att bära men det blir det ju inte. Jag menar jag går och drar på ett handbagage istället för att bära det liksom. Och sedan får man plats med så himla mycket mer i den än i en handväska. Min tanke var ju att eftersom vi ska byta plan två gånger, i Finland och i Singapore så finns det ju faktiskt en risk att våra väskor kommer lite senare eller försvinner. Det har, peppar peppar, inte hänt oss men man vet aldrig och då kan det ju vara bra att ha ett handbagage med ett ombyte i samt små hygienartiklar. Plus att datorn, kameran, pass, plånbok mm ligger i där så jag tror att han kommer att känna att det var nog en smart ide när han också är klar med sin packning.

Jag ska springa till affären nu, det sista måste fixas med posten plus att jag inte ens fixat mina företagspapper. Dagen har bara flugit förbi så nu måste jag ta på mig lite mer anständiga kläder och sedan rusa. 😀

1 reaktion på “Hur jag tänker när jag packar!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.