Hur jag tänker när jag packar skönhetsprodukter

IMG_0623
IMG_0624
Det fanns plats för allt detta i min necessär man annars brukar jag packa ner otroligt lite. 😀

Tro det eller ej, jag försöker att packa smart när jag ska vara borta en weekend men trots det packas ändå massor av produkter ned i väskan. När jag ska vara borta en kort period så kan jag packa ner miniförpackningar såsom testers för det klarar huden av, en annan crème i någon dag. Men ska jag vara borta mer än tre dagar måste jag ha med mig min riktiga hudvård och den kan ni se ovan. Det är makeupremover, rengöring, två stycken serum, ögoncreme, crème och läppbalm, det är min dagliga hudvårdsrutin.

När det kommer till makeup så brukar jag packa ner endast foundation, brynpalett, skuggpalett och mascara. Nu har även med mig lite nya produkter som jag ska testa samt världens bästa palett från .färg som är en skuggpalett för hela ansiktet så jag kan köra contouring men även skugga ögonen. 😀

Till kroppen är det ett måste med bodylotion för de som man brukar få på hotellrummen är inte så bra och det gäller även deras hårprodukter. Nu skulle ju jag inte tvätta håret under den här vistelsen så därför har jag inte med något sådant, annars tar jag alltid med mina egna hårvårdsprodukter och det är då min necessär växer. Sedan BUS är ett måste, jag hatar att känna mig blek och vill jag bli brun fort är det St Tropez som gäller annars kör jag ofta på BUS som ger gradvis med färg. 😉

3 reaktioner på “Hur jag tänker när jag packar skönhetsprodukter”

 • Anna skriver:

  Hej Annica!
  Din blogg är underbar under tiden jag har läst din blogg har jag lärt mig en väldigt massa saker. Jag tror inte du har nämnt det här på din blogg men jag undrar om man ska resa utomlands och sola. Händer det något om man har body lotion eller body butter på kroppen medan man solar eller borde man helst inte ha något på kroppen överhuvudtaget.

 • Anonym skriver:

  Vilken fin bild Marcelo lagt upp på er och fint skrivet också <3

 • Emelie skriver:

  Går du på p-piller? är det bra tycker du

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.