Hud Beauty x Sephora

Hallå! Min soffa har kommit, den står nu i mitt vardagsrum och det blev så bra. Jag är så glad, så nöjd men jag känner att jag måste pimpa mina väggar lite för nu när soffan är på plats så ser jag verkligen vad mer som behövs göras. Jag kommer ju få upp stuckaturen i slutet av sep och efter det vill jag nog sätta bröstpanel på väggen, jag tror det kommer att bli grymt fint och då behövs inte så mycket tavlor och shit. Eller? 😀

Jag har möblerat om lite, Snoopy fick hamna på tv-bänken men jag måste få upp tvn på väggen så jag ska kolla med Marro idag om han kan hjälpa mig lite. Har är ju duktig på det mesta så om jag ber snällt kanske jag får hjälp. 😀

Men nu är det inte that time a clock utan nu är det skönhetsdags och jag tänkte visa upp ännu fler produkter från Hud Beauty som ni hittar på Sephora. Jag är helt kär i >>highlighterpaletten som jag visade upp för några veckor sedan<<, den ger en sådan fin glow i ansiktet. Och nu har jag testat läpprodukterna. Dom är så otroligt krämiga, doftar så underbart gott och sitter väldigt bra på läpparna. Dom får verkligen 10 av 10, även de matta som annars har en tendens att bli ganska torra på läpparna. Inte dessa.

Glossen som är lite glittriga, wow vad härliga läpprodukter. Jag kanske inte blev så jätteförtjust i nyansen som jag testade men finns den i nude då är det jag som springer till Sephora och köper upp hela lagret. Jag älskar dom, den krämiga konsistensen på ett läppglans är det inte många som har. Den kladdar eller rinner inte heller utan den är sådär perfekt krämig. Och självaste applikatorn är så fluffig och mjuk vilket gör att man bara vill sitta och stryka den på läpparna hela tiden, haha! Så ni läppglanstorskar därute bör testa dessa gloss, ni kommer älska det!

Lösfransarna är inget för mig, dom är to much. Huda är ju känd från Youtube och Instagram så det är inte så konstigt att hon tagit fram fransar som passar just det forumet. Jag själv älskar lösfransar men för mig är det alltid viktigt att resultatet ser naturligt ut. 😉

Ni hittar alla produkterna på Sephora. 😀

Lösfransar, lite för mycket för min smak.Dessa läppglans är magiska!Kanske inte någon favoritnyans direkt men konsistensen, wow!De två till vänster är liquids och de till höger är gloss.
Matt liquid lipstick som också är otroligt bra i konsistensen. Ingen tendens att den torkar till sig och smular.Huda har även tagit fram små kit med en penna och två läppstift.

8 reaktioner på “Hud Beauty x Sephora”

 • Marit skriver:

  Vet inte om vi tänker på samma sak, men bröstpanel har man inte i ett vardagsrum tycker jag 🙂 Satsa på en tavelvägg med snygga print i stället, plocka upp färgerna i rummet. Det blåa i soffan och mässing 🙂

 • anonym skriver:

  Hur många avs. är det i T.I. som ni är med i ? visas ju den 1 okt.

 • moa skriver:

  hej! Jag bara undrar vad som hände mellan dig och Ida Warg? Det kändes som att ni var bra vänner förut när du och hon tränade tillsammans, sen har man inte sett mycket från henne här förutom när ni gjorde någon video tillsammans. Jag gillar båda er, därför jag undrar 🙂

 • Sara skriver:

  Skippa bröstpanel 😃 Och satsa på tavelvägg som tidigare kommentar sagt 👍

 • Pernilla skriver:

  Ingen bröstpanel 🙁

 • Sanna skriver:

  Tycker absolut bröstpanel, tror der kommer bli riktigt fint. Och wow, tycker ju fransarna var superfina.

 • Karin skriver:

  Var jag du skulle jag i s fall satsa på en bröstpanel med speglar. Finns sjukt fina.

 • Tova skriver:

  Vet inte om du skrivit fel i både rubriken o texten men hon heter och märket heter HudA, huda beauty :p (hoppas jag inte låter otrevlig men bara märkte det 🙂 )

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *