House of Holland x The Body Shop

Kolla vad som kommer att komma under hösten/ vintern hos The Body Shop, ett superhärligt kroppspuder med massa glow. Varför kom inte denna på våren så vi kunde rocka den under sommaren? The Body Shop och House of Holland gör ett samarbete nu AW17 och detta är en av de roliga produkterna som kommer att komma. Det är ett 100% vegansk kroppspuder som även går kanonbra att använda som en highlighter enligt min mening.  Tänk dig vad snyggt att highlighta nyckelbenen, dekolletage eller dina bara axlar när du bär en schyst topp på awn eller festen. Eller varför inte ryggen om du har en härlig ringning där. Dock saknar jag att den doftar, en härlig pudrigt doft hade ju inte vart helt fel. Jag personligen tycker att man inte kan få för mycket glow, glow för mig är hälsosamt, snyggt, friskt, vackert. Håller ni inte med!? 😀

Ni anar inte vad roliga produkter som The Body Shop och House of Holland kommer att lansera tillsammans, det är inte bara kroppsprodukter utan även en hel del makeup. Det var dom läpparna som ni kanske såg i tidigare inlägg. 😉

Före och efter.Här använder jag den som en highlighter, fungerar utan problem.

1 reaktion på “House of Holland x The Body Shop”

  • Lisa skriver:

    Hej fina Annica! Vad har du för tips i höst/ vinter för att hålla sig fräsch? Jag hatar att det än så länge bara är september och den fräscha sommar-brännan är som bortblåst och hyn blir bara blekare (grön/blå på sina ställen eller rodnad) och torrare (förutom T-zonen som alltid är blank). VAD ska jag göra? Jag blir verkligen lite deprimerad när det är mörka tidiga mornar och man går upp för att göra sig i ordning till skolan men det enda man möter i spegeln är ett trött, blekt, stressat monster😖 Jag behöver alla tips jag kan få, helst enkla och någorlunda snälla mot plånboken, men hit me med bra tips som fungerar!!!
    Jag tycker du ser ut som en docka i ansiktet och avundas VERKLIGEN hela ditt ansikte och hy! Vackrare människa får man leta länge efter!
    Tusen kramar och tack på förhand❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *