Hitta glädjen i träningen med WörkOut

Situps utan att jag kopplar på framsida lår som jag ofta gör. Här kommer jag åt de djupa stabiliserande magmusklerna lättare och det resulterade i att jag endast orkade 5st på rad…

Då ska jag ta mig iväg till årets första WörkOutpass, jag är så taggad. Min PT Kalle som också jobbar på WörkOut The Studio är borta till den 16e så jag kommer att köra gruppass tillsammans med Pischa istället samt lite gym.

Jag har ju haft lite problem och trots att jag själv har PT-utbildning så är det mycket jag inte kan. Och när man då träffar en kille som Kalle som verkligen kan ALLT så var det ett enkelt val att bara lämna över ansvaret på honom, haha! Så mitt problem är ju bland annat min högra fotled, den har ju stukats så många gånger efter många år som fotbollsspelare och jag har liksom aldrig rehabat den. Det har gjort att mitt knä är lite problematiskt. Sedan har jag haft svårt med kontakten i baksidan av mina ben samt rumpa och det beror mycket på att jag också spänt magen fel, eller jag har liksom inte kopplat på de djupa stabiliserande magmusklerna. Och när man spänner dom så kommer man åt baksidan eftersom dom jobbar mycket tillsammans. Alltså baksidan av mina lår är så katastrofsvaga att det inte är sant. När jag gör legcurl klarar jag knappt av 5kg/ ben… Jag ljuger inte. Så nu när jag kör själv så är det mycket fokus på de djupa stabiliserande magmusklerna och mycket baksida för när dom sedan jobbar på rätt sätt kommer jag kunna ta min träning till en annan nivå.

Men ikväll är det då gruppass som gäller, det som gjorde att jag faktiskt hittade glädjen i träningen för första gången och det som gjort att jag alltid kommer att älska träning. Vill ni veta mer om >>WörkOut The Studio<< som gruppträning eller köra PT så kan ni besöka deras hemsida för mer info!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.