Hitta det där unika plagget!

Nu är jag äntligen klar med mitt mixtape och har slängt upp det på Soundcloud, men det ligger privat så jag kan skicka de till lite folk för feedback. Jag har bara mixat in låtar, loppat dom, fade in, fade out typ. Man kan ju verkligen lägga till massa coola FX (effekter) på dom men det här mixtapet är mer för att visa lite vad jag gillar för typ av låtar och hur jag gör mina övergångar typ. Jag kanske släpper upp den offentligt innan helgen så ni har något att förfesta till, 45min bra musik made by AKA hahaha!

I tisdags var jag på yoga med deephousemusik. Jag har inte kunnat yoga tidigare då jag blivit så stressad av det, just den här stretchande känslan i musklerna samtidigt som du ska kontrollera din andning… Alltså folk säger att det är grymt för de som lätt kan få panikångest men jag har fått det av yoga tidigare så jag var tvungen att springa därifrån. Men när jag läste deephousemusik så kände jag lite att det är ju nu jag ska ge det en till chans.

Detta event var med Tradera då jag gör några kampanjer med dom. Jag har själv inte vart så duktig på att handla på Tradera men ändå går jag och gnäller över att ”alla har likadana kläder” och ”jag inte hittar de där coola unika plaggen”. Well, kanske just för att jag inte kollar på andra sidor som just Tradera. Jag har aldrig vart duktig på att handla second hand men om man tänker efter så är man ju nästan lite korkad som inte gör det. Förutom att man kan hitta de här unika plaggen, inredningen, accessoarerna you name it så sparar man pengar och det är även så schysst mot miljön. Visste ni att det går åt 10,000 liter vatten för att framställa att par jeans. Och hur sköna är jeans första gångerna? Not so much. Fasen ta er en titt där och se om ni kan hitta något, gör något bra för miljön och din plånbok och var lite egen om det du faktiskt köper.

Det finns ju liknande hemsidor så jag tänkte ”varför är Tradera så mycket bättre?” Men när jag fick det förklarat för mig så kände jag ja, det är nog en bra sida ändå. Du behöver inte svara på frågor som ”finns den kvar, kan man få den lite billigare, kan vi mötas upp”, du behöver inte välja vem du ska sälja saken till och när du väl gjort det så får du helt plötsligt inte tag på personen och måsta höra av dig till de andra och ba ”är du fortfarande intresserad” MAN HAR INTE TID FÖR SÅDANT!

På Tradera lägger du ut en sak, folk får buda, du får in dina pengar som du ska, du behöver inte möta upp någon person utan det är bara skicka iväg det och casha in. Så jäkla smidigt. Och Tradera kommer bli så glad nu över att jag verkligen pushar för dom såhär för det ingår inte i mitt avtal haha. Men är något bra så tycker jag att det är värt att lyftas, vare sig jag får betalt eller inte! 😉

Tillbaka till yogan. Det var på Kasai och jag fick ta med mig Daniel och Xenia så vi körde det här passet tillsammans med sköna människor till ett rum fyllt med körsbärsblommor. Jag klarade mig igenom passet, läraren var så härlig men det var tufft fysiskt, jag var ganska slut efteråt. När vi var klara så fick vi alla gå upp en våning, mingla lite innan det var dags för middag. Och ni som gillar pokebowl, well jag kan säga att här hittar ni den bästa. I många fall är skålen full med ris och toppingen täcker precis ytan men här var det rejält med tillbehör och inte så mycket ris. Så pokebowl på Kasai, så värd att testa!

Det var supertrevligt och en skön eftermiddag/ kväll. Vi var där mellan 17-20:30 ungefär innan vi rullade till affären för att köpa lite godis. Sedan släppte vi av Daniel och jag och Xenia åkte hem till mig för att bara chilla lite.

Men ännu en gång, ni som är på jakt efter den där perfekta vinterjackan, väskan, drinkvagnen, lampan vad det nu kan vara- ta er en titt på Tradera först innan ni lägger ut dubbelt så mycket på något många andra har. 😉

1 reaktion på “Hitta det där unika plagget!”

  • Nathalie skriver:

    Jaa, snälla lägg upp ett klipp! Det vore så roligt att få höra! 😍
    Jag brukar handla från tradera eller loppisar ganska ofta. Man får tag i mycket bra och fint och oftast är grejerna oanvända till och med!
    Känner igen de där med att få ångest av yoga. Jag är likadan och avskyr det verkligen! Mår dåligt av saker som gör att jag måste känna efter, det vore kanske bra att träna på det men det tar emot 😜

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.