Hika i Marbella

Innehåller adlinks

Min tröja- Klick! (eget slitage) // shorts- Klick! // Magväskor- Klick!

 

Idag är det fredag och det ”firar” vi genom att köra två stenhårda pass här i Marbella. Vi kommer att köra beachträning nu 9:30 och sedan hinner vi stoppa i oss frukost innan vi drar iväg och kör crossfit 12:30.

Igår eftermiddag så packade vi ihop oss och drog till ett otroligt fint ställe ca 7 min från där vi bor, Acequia trail Guadalmina. Vi ville komma ut i naturen lite och bada och vi hade blivit tipsad om det här stället av en av Beas kompisar. Det är ett ställe du kan hika på, gå lite olika långa sträckor, välja om du bara vill gå efter en stig eller om du faktiskt vill gå genom floden som går där också och det är verkligen så himla fint! Hade jag bott här hade jag gått här varje morgon med Stitch!

Tanken var först att vi skulle gå en kortare runda då vi fick höra att det var barnvagnsvänligt men när vi kom fram så insåg vi att det skulle bli väldigt svårt. Så vi bestämde oss för att hänga i början av floden och bada för där var det tillräckligt grunt där även för barnen men det hade vart häftigt att köra hiken genom floden.

Jag, Bea, Malin och Philip simmade iväg en bit under bron mellan klipporna och det var så otroligt vackert, det var små vattenfall som föll ner från klipporna, växter som slingrade sig ner efter klippväggarna och det kändes nästan som att vi var med i en film. Naturen här är så otroligt fin! Men jag är lite mesig i början när det kommer till sådana här saker, jag är lite rädd för främmande vatten och det har jag alla skräckfilmer att tacka. Jag försökte lura Beatrice att det fanns krokodiler i vattnet och när jag sa det till henne började jag nästan tro mig själv och blev hur rädd som helst. Men ändå så får jag lite av en kick att göra det, jag gillar att utsätta mig för saker som jag är rädd för och sedan är det nog så att jag är lite rädd att missa häftiga saker… FOMO. Jag har alltid vart så att när någon frågar mig om jag vill hitta på något så är jag 9 av 10 gånger alltid på! 😀

Men jag kan verkligen rekommendera Acequia trail Guadalmina till er som gillar naturen och vill komma iväg på en liten upplevelse. Tyvärr är det inte så barnvagnsvänligt men man kan som sagt gå ner och bada i början av floden som vi gjorde. Det finns olika sträckor som tar allt mellan 1-2,5 h om jag inte minns fel och man kan välja att bara gå efter en stig på berget eller om man vill köra lite hard core och gå genom floden. 🙂

Man parkerar bilarna några hundra meter ifrån själva början av hiken.

Utkiksplats.

Här kan man se de olika sträckorna.

Den här bron är början av hiken som går uppe på berget, vi badade under den.

Här simmade vi in under och man kan fortsätta ganska långt in.

Hur fint!?

Jag tyckte det var lite kallt i vattnet till en början men när jag såg ungarna hoppa i som ingenting insåg jag att jag inte kan hålla på att mesa. 😀

Bikinitrosa från Hunkemöller- Klick! // Överdel- Klick!

Hahahaha! Okej jag tog lite fina bilder på Bea och Nicklas familj och sedan Peter och Malins familj. Jag och Filip (Beas systerson) är lite som extrabarn till dom och vi har det väldigt roligt tillsammans, han är som en lillebror. Vi driver väldigt mycket med varandra också så igår när jag hade tagit ”familjeporträtt” på de andra så ställde vi två upp för att ta lite fina bilder hahaha!

Och girls, han är en 20-åring hockeykille som är singel. 😉

Det är verkligen så himla mysigt att hänga med familjer som har små barn. Så mycket skratt som den här resan har bjudit på… jag känner mig otroligt tillfredsställd!

2 reaktioner på “Hika i Marbella”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.