HIIT-träning utomhus

Innehåller adlink

Trött men glatt gäng från gårdagens träning.

Nu är jag hemma efter boxningspasset med WörkOut. Jag, Xenia och Stitch stannade efter vägen och åt lite lax på en uteservering för att återhämta oss innan vi rullade hem. Jag är så glad över att Xenia hakade på, det känns som att hon verkligen skulle behöva komma igång med träningen. Hon har en grym kropp för att röka massa cigg och äta toscabullar men det skulle inte vara helt fel att bygga lite muskler på den kroppen. Sedan är det skönt att göra något tillsammans med sina vänner. Hela vintern var vi och gjorde V, dansade och festade torsdag- lördag så nu under sommaren är det ju roligare att köra träning måndag-fredag.

Jag är så glad över att jag tog mig iväg till WörkOut igår och idag för det är så rolig träning. Och sedan så gör ju Pischa otroligt mycket till hela konceptet, det hade inte alls vart samma sak om det hade vart någon annan tränare. Det finns inget ont i den tjejen, hon vill allas väl, ser till så att alla mår bra och är en sådan person som ger andra energi. Jag är så glad att jag beslutade mig för att åka själv till Mikes Gym med WörkOut 2014 för det var då som jag lärde känna Pischa. Hon är en sådan person jag skulle göra allt för! <3

Gårdagens träning var utomhus, det är så skönt att kunna vara ute och träna. För några år sedan stod jag på gymmet, vägrade bli skitit och ville ha mina maskiner. Men efter den första träningsresan med WörkOut så ville jag bara vara ute i hinderbanor, lera, vattenpölar you name it för det blir en helt annan grej. 😀

Så vi hade lite uppvärmning innan vi körde det gräsliga passet
21- 18- 15- 9- 6- 4
Det går ut på att göra fyra stycken övningar och siffrorna ni ser ovan var repetitionerna. Så alltså:

21st vändor löpning på ca 20m
21st Lounges med 10kg vikt
21st Situps med 10kg vikt
21st Jump squats med 10kg vikt

18st vändor löpning på ca 20m
18st Lounges med 10kg vikt
18st Situps med 10kg vikt
18st Jump squats med 10kg vikt

15st vändor löpning på ca 20m
15st Lounges med 10kg vikt
15st Situps med 10kg vikt
15st Jump squats med 10kg vikt

Och hela vägen ner till 4st reps av allt. Detta tar ca 20-30min att genomföra och jag höll på att kräkas efteråt, jag var så illamående och det brände i mina öron för att jag pressade mig själv så mycket men efteråt så har man så mycket endorfiner och mår så fruktansvärt bra! 😀

Mina träningsbyxor- Klick!
Uppvärmning.
Duschess var såklart med, sysselsatte sig med att försöka gräva sig ner till Kina.
Löpningen.
Situps med 10kg viktplatta.
Jump squats med 10kg viktplatta och lite gräs i baken.
Jag var så slut och illamående efteråt men självklart hade Pischa en liten överraskning. Det här händer varje pass, när man känner att man maxat så vet man att det alltid kommer en ”härlig” liten surprise. 😀

Så vad väntade då? Jo burpees, övningen som jag har en hatkärlek till. Jag är otroligt snabb och duktig på dom, är otroligt uthållig men dom är extremt jobbiga. Vi var tre och tre och vi skulle en och en springa bort till en kona och göra detta:
10st burpees
8st burpees
6st burpees
4st burpees
2st burpees
Och när alla hade gjort detta så var vi sedan klara. Ett extremt jobbigt avslut och jag skulle vilja veta vad min puls låg på direkt efter detta. 😀

2 reaktioner på “HIIT-träning utomhus”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.