Highlight för en riktigt blek hud

nyxÄr det något jag älskar så är det highlights men det är ju för att jag älskar att ha ett glow i mitt ansikte. 😉

Jag testade för ett tag sedan en highlighter från NYX som var väldigt kall och lila och jag fick en bild i huvudet att det skulle se bra ut men tyvärr måste jag säga att det såg väldigt fel ut på min hud. Det kändes som att den framhävde det rosa i min kalla hud vilket jag inte alls tycker är smickrande. Däremot tror jag att denna hade vart superfin på en person med riktigt blek hud iskalla ögon. 😉

img_7832 img_7828 nyx-highlightFöre och efter. img_7829Jag tyckte att denna smälte in väldigt bra i huden när jag arbetade med fingrarna.

2 reaktioner på “Highlight för en riktigt blek hud”

 • Maria skriver:

  Hej Annica!
  Jag sitter fortfarande och letar efter NYX Total Control Drop Foundation som du skrev om för ett tag sen.
  Den är helt omöjlig att få tag på i Sverige. Det går inte heller att beställa från http://www.nyxcosmetics.com/ för dom skickar inte till Sverige.
  Kan det vara så att denna foundation inte ha kommit till Sverige än? Skulle uppskatta om du kunde kolla upp det.
  Lite knasigt att du tipsar om produkter och dom inte finns att köpa.

 • Marie-Louise skriver:

  åhh då är kanske denna rouge/highlight något för mig 😛 jag är blek som en vampyr haha. Nä men jag har typ porslinliknande hud och de flesta rouge jag testat blir för skarpt för mig. Denna ser lite ut som att man varit ute och tagit en promenad i kylan och blivit sådär snyggt rosa om kinderna. Ser friskt ut :). Får prova och se. Annars en hit som jag kan rekommendera är Kicks Baked Blusher i nyans fashionista, för den kan man arbeta fram en väldigt fin nyans beroende på om man vill ha ett diskret resultat eller mer för fest. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *