Hästsvans med Hairtalk

Alltså det är så himla nice med en maffig hästsvans och det är något jag får när jag har Hairtalk. Och ni är några stycken som också använder det och har frågat mig hur man ska göra för att få till en bra hästsvans utan att fästena syns. Jag har inte så tjockt hår, jag har många tunna strån men inte alls tjockt och maffigt så har man det i sig själv så är det mycket lättare att dölja fästena samt om man har mörkt hår. Men jag ska visa er steg för steg hur jag gör för att sätta upp mitt hår. 🙂

Hårborste >>HÄR<<
Spray >>HÄR<<

Jag stylar typ alltid mitt hår men har jag inte hunnit tvätta det så är en hästsvans lösningen. Idag är mitt hår ganska skitigt vilket betyder att det är tvätt ikväll. 😉
Det jag ser till att göra är att flippa upp fästena så de ligger uppåt. Och det gör jag lättast genom att luta bak huvudet och försiktigt dra fingrarna igenom det så att dom vänds upp.
Sedan håller jag upp håret och använder mig av en svinborst för att försiktigt kamma över mitt egna hår så det täcker fästena så mycket som möjligt innan jag drar på en snodd.När håret är uppe så borstar jag igenom det lite lätt för att det verkligen ska täckas.Jag sprayar håret och kammar så att stråna ligger på plats. Sedan lockar jag lite för att hästsvansen ska bli lite fluffigare. Jag är väldigt noga med att inte dra för hårt i håret då det kan få fästena att släppa så var väldigt försiktig och slit inte i håret. 🙂

19 reaktioner på “Hästsvans med Hairtalk”

 • anonym skriver:

  Du skulle ju tala om något på morgonen skrev du igår …vääääntar 🙂

  • Annica Englund skriver:

   OMG FÖRLÅÅÅÅÅT FÖRLÅÅÅÅÅT jag glömde helt. Min snurriga hjärna. 🙁 Men jag har tidsinställt ett nu som kommer upp imorgon ♥

 • anonym skriver:

  Nej nu vänder statistiken neråt igen, så nu får läsarna vänta ett tag till och gå in flera, flera gånger och kolla.
  Dålig stil mot trogna läsare.

  • a skriver:

   Fast hon har ju inte skrivit när..bara imorgon. Och då kan det vara precis när som helst under dagen.

   • Anonym skriver:

    Hej A, visst var det längesen, du som är klok ,Annica har ju gjort ett inlägg där hon skriver att
    glommer olika saker, tror du att det var det vi skulle få höra idag!

    • Annica Englund skriver:

     Nej min glömska har tydligen drabbat bloggen nu också… Men inlägget är inställt imorgon runt 9-tiden ♥

   • Annica Englund skriver:

    Förlåt att jag glömde bort, har haft så mycket att göra idag men imorgon runt 9-tiden kommer det upp. har tidsinställt 😀

  • Lina skriver:

   Hello vart kollar ni / ser ni bloggarnas statistik nånstans ?

 • anonym skriver:

  Bloggportalen.se

 • Anonym skriver:

  Läste att Viktor Frisk ha lagt bud på eran lägenhet, då kan du ju hyra hos honom kanske!

  • Anonym skriver:

   Skrev det imorse men kommentaren togs bort och även Viktors instastory där han skrev det är borta

  • Annica Englund skriver:

   Ja han är väldigt intresserad av den, så himla kul för då kan jag komma och bada hos honom 😀

 • Anni skriver:

  Hon kommer säkert inte vänta med att berätta bara för statistiken gått ner. Det är några timmar kvar på dagen så hon hinner nog.

  • Therese skriver:

   Att ni orkar bry er…. Jag går in max en gång om dagen och läser ifatt inläggen, inte sitter jag och uppdaterar flera gånger om dagen. Vissa är så jäkla negativa mot Annica att jag inte för mitt liv fattar vad ni gör här…

   • Hannah skriver:

    Kunde inte skrivit det bättre Therese!! Vissa verkar må bra av att spekulera och sprida negativitet! You go girl! KRAM!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *