Hårprodukter som räcker länge!

Guys jag har inte bara hitta väldigt roliga hårprodukter utan även bra! Jag har använt dessa ett tag tillbaka nu då jag hade ett innan som gjorde mitt hår väldigt flottigt. En tvätt med detta och jag kunde gå i fem dagar utan att tvätta det, hade säkert kunna gå längre. Jag började tvätta mitt hår med detta några dagar innan Vegas, även dagen innan och mitt hår höll sig hur fräscht som helst. Dagen innan vi skulle åka hem från Vegas så sa jag till Daniel att jag var tvungen att tvätta mitt hår och han satt som ett frågetecken. ”Du behöver väl inte tvätta håret” sa han och då är det ju ett bra tecken på att det fortfarande ser fräscht ut med tanke på hur noga han är med sitt hår. 😉

Så jag tvättade mitt hår lördagen, flög söndag, var i öknen måndag, flög helikopter tisdagen, körde sunbuggies i öknen onsdagen och på torsdag morgon tvättade jag håret. Såklart hjälper ju stylingen också att hålla håret fint men jag såg inga som helst tecken på att mitt hår var flottigt så jag kommer fortsätta med dessa ett tag nu. Plus att jag älskar balsamet! Det är väldigt krämigt och tjockt, man behöver inte alls mycket men det räcker till hela håret ändå. Jag har ju ganska mycket hår nu pga mina extensions och jag tar ca 1msk balsam till hela mitt hår. Förstår ni då hur länge dessa produkter räcker!? 😀

Sedan står det lite roliga texter på produkterna också, det gör att dom är extra roliga att ha framme. Dock står dom nu bara på mitt badrumgolv då badrummet inte påbörjats ännu (renovering) men den dagen det är klart så kommer dessa stå framme i hyllan. 😀

Pris: Från 249kr >>HÄR<<

4 reaktioner på “Hårprodukter som räcker länge!”

 • Maria skriver:

  Har sett att du har din hund lös i bilen. Det är lag på att ha hundar fastspända i bilen, med galler/bur/hundbilbälte. Även en liten hund blir tung i en krock. En hund på 6 kg väger 240 kg vid en krock i 50 km/h, och 780 kg i en krock i 90 km/h. Dessutom har hunden större chans att överleva om den sitter fastspänd, om olyckan skulle vara framme. Det finns billiga bilbälten till hund på tex Biltema. En billig livförsäkring.

  / polisens sambo

 • Tiima skriver:

  Då är detta schampot säkert för hairtalks fästen?
  Har oxå hairtalk och söker bra schampo och balsam:)

 • anonym skriver:

  Maria hur kan du se att hennes hund är lös i bilen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *