Hårlyx med Oribe

Inlägget innehåller adlinks!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Okej kan vi bara ägna lite tid åt dessa fantastiska hårprodukter. Inte nog med att dom är fantastiska, dom ser fantastiska ut. Vissa brukar störa sig på när man har schampoflaskorna ståendes i duschen (läs: Marcelo) men när förpackningarna är så här lyxiga är det fasen okej alltså. 😀

Denna serie är främst för de med hår som skadats lite av styling och olika typer av behandlingar. Produkterna återställer fuktbalansen, ökar cirkulationen i hårbotten, skyddar stråna mot slitage och innehåller argan, cypress och maracuja som ger håret en fin glans. Dessa ingredienser hjälper även hårbotten att få en bra balans och fungerar på naturligt som färgat hår. Finns det bara fördelar med dessa produkter? Eh nej, kolla priset. 😉

Jag gillade dessa produkter, verkligen. Kanske påverkas jag av utsidan för det kändes väldigt lyxigt när jag tvättade håret med så fina produkter. Men sedan gillar jag när schampon är lite krämigare i konsistensen och denna var det. Tänk er lite lättare men fylligare än flytande honung, är det en bra beskrivning? 😀

-Produkterna är ej testade på djur, veganskt, glutenfritt, ej sulfatet eller parabener.

Pris: 479kr Klick!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Serien Gold Lust har allt från schampo, balsam, inpackningar till stylingprodukter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Schampo, balsam och en texture lotion.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Älskar förpackningen, så lyxig!

3 reaktioner på “Hårlyx med Oribe”

 • Anne skriver:

  Absolut är förpackningen snygg, men inte för det priset.
  Jag har köpt snygga flaskor som matchar badrummet och häller över schampo och balsam i istället.

 • anonym skriver:

  Skulle aldrig betala det priset ingen chans.

 • Stephanie skriver:

  Hej Annica!Det är långt tills dess men jag gillar att vara ute i god tid, jag har problem med min nyårs outfit. Jag har en klänning som jag använde nyår förra året och den enda jag ska fira nyår med detta året som sett den är min bästa vän , kan jag återanvända den detta året då ? Ska fira på restaurang med pojkvän och hans kompisar plus min bästa vän. Den är till mitten av låren , helt svart i spets. Och i så fall , vad har man för skor till en sån klänning ? höga klackar kan jag inte gå i.. Vill känna mig uppklädd och fancy.
  Du som alltid ser supersnygg ut och verkligen kan mode , hjälp mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.