Här växte jag upp!

Det blev en otroligt stressig eftermiddag. Jag skulle spela in denna vlogg, åka till farmor på middag, klippa denna vlogg, färga farmors bryn, ladda upp denna vlogg och sedan köra till flygplatsen. Jag tror aldrig jag vart så stressad i trafiken förut och att vara stressad i trafiken är ju inte det bästa…

Nu är jag snart hemma, det ska bli skönt att få komma hem till mitt jobb och framför allt min kära Amaturo. Jag kommer definitivt sakna familjen och ska försöka att besöka dom oftare än var 6e månad. Igår hade jag och pappa lite egentid, vi tittade på film och åt glass och det var så mysigt och det behövs inte så mycket mer än så! 

Förresten, jag har nått 40,000 prenumeranter på Youtube. Tack snälla alla ni som stöttar mig på min kanal, jag blir så varm i hjärtat! I min senaste vlogg som ni här ovan får ni följa med mig till ställena jag vuxit upp på, gått i skolan, jobbat och bott. Det får ni inte missa. 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.