Han är hemma!

Innehåller adlinks

Hej!
Sitter hemma hos Xenia och svettas som en tok, det är så varmt ute. Ja jag är en sådan som klagar när det är för varmt och för kallt, jag är en ”lagom”-person som tex 20° och molnigt, då mår jag som bäst!

Jag är här för att städerskan från Freska är hemma hos mig och gör det fint, alltså hon är världens gulligaste. Jag mötte henne på vägen och hon gav mig en kram och gav mig en komplimang trots att jag var alldeles svettig och blossig. Sedan frågade hon efter Stitch men hon var hos Xenia då jag var tvungen att springa tillbaka till lägenheten en snabbis för att lämna en sak. Hon tycker verkligen om Stich och blev så ledsen för att hon inte fick träffa henne idag men det får bli nästa gång. 🙂

Jag och Daniel ska åka till Diego om en timma för att tatuera oss och jag är så taggad! Ingen som vågat gissa sig på vad jag ska göra… Kanske lika bra för jag tror ändå ingen skulle kunnat gissa, inte ens mina vänner hade någon aning men när jag väl berättade så var det ganska självklart. 🙂

Här är lite bilder från igår när vi hämtade Daniel på Arlanda då han kommit hem från Grekland. Han blev så glad när vi stod där med vår skylt och vi har ju vår lilla jargong så texten är absolut inget han tog illa upp utan han skrattade bara och var så glada över att se oss. 🙂

Vi stannade på en mack på vägen hem för lite glass, så gott i den stekande hettan.
Skor- Klick! // Glasögon- Klick!
Sedan åkte vi förbi Täby för lite J&TJ. Precis när vi fått våra mackor kom en vakt fram till mig och sa att man inte fick ha hund där inne och jag kollade verkligen efter skyltar. Men sedan sa han att det var okej att käka klart och att skyltarna satt väldigt dåligt till, vilket dom gjorde. Ca 1dm från marken på dörren, inget ställe man ser direkt så jag kom undan med det men vet nu till nästa gång. 🙂

8 reaktioner på “Han är hemma!”

 • anonym skriver:

  Hur kan ni skriva så? kunde stått daniel är hemma.

  • chriss skriver:

   Håller med anonym, det var inte fint men Daniel verkar vara en trevlig prick,hoppas han inser barnsligheten i ert sk. skämt men tusan så lågt.

   • Louise skriver:

    Men jösses, ni fattar verkligen inte jargong. Han kanske t o m själv säger så och många driver med sig själva. Bög är ju inget skällsord om personen själv gillar det och vill d ska användas.

    • chriss skriver:

     Louise, du verkar ha en konstig jargong det får man bortse ifrån, kan inte vara allmängiltig förhoppningsvis. Jag blev överraskad för Annica vad jag har sett har en trevlig jargong.och verkar trevlig. vad man inte vet det är om man sårar en människa

     • anonym skriver:

      Chriss håller med. Dessutom såg ju alla andra detta på Arlanda. Nej det var ofint. chriss du är en bra människa. kram.

    • anonym skriver:

     Louise hur kan du försvara klumpigheter. Inte klokt.

 • Josefine skriver:

  Här vet jag bara ett ställe man får ha med sig hund på och då är det en speciell avdelning till och med 🙈

  http://nouw.com/Sjosefine

 • Julia skriver:

  Xenias klänning!! Var hittar man den?😻😻

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.