Halva priset på tandblekning

Sitter och kollar på The Bachelor och bleker tänderna, varför sitter jag ens och kollar på detta? Inte vad jag behöver just nu, funderar på om jag ska ta en springtur ikväll med Stitch som jag gjorde igår för vi båda sov så bra av det plus att jag inte tänker så mycket när jag tränar.

Jag har ju ett samarbete med >>Belissas<< sedan några månader tillbaka och det är så kul att jag har det för dom har bra produkter till väldigt bra priser. Inte nog med det, ni har även 50% rabatt på detta tandblekningskit som jag själv använder ungefär en gång i månaden då jag älskar att ha tänder som nästan lyser. Så länge mina tänder är vitare än min ögonvita så är jag nöjd! Jag använder även deras tandblekningspulver varje gång innan jag ska iväg på något speciellt bara för att ha extra fina tänder. 😉

Men vill ni testa detta kit så beställer ni det på Belissas.se och koden ANNICA50 ger er 50% rabatt på kitet. Belissas erbjuder även 100% nöjd kundgaranti så ni kan känna er säkra att beställa produkter från hemsidan. 🙂


1 reaktion på “Halva priset på tandblekning”

  • Hannah skriver:

    Hej! Har du känt av några ilningar i tänderna, som att dom känns sköra dom första dagarna efter en behandling?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.