Grymt kosttillskott för hela kroppen!

Innehåller adlink


När det kommer till kosttillskott så är det många som är på jakt efter ett som är bra för hår, hud och naglarna. Och det finns en hel del att välja ute på marknaden och det kan vara svårt att veta vad man ska välja. Det finns piller med färdiga sammansättningar av olika vitaminer som du kan ta i piller- eller kapselform men det ämnet som är väldigt bra för just hår, hud och naglarna är MSM, finns ofta i hårpiller som många upplever bra.

MSM är då alltså en naturlig källa till organiskt svavel vilket utgör 0,25% av kroppsvikten, det förekommer bland annat i kroppens proteinrika vävnader som brosk, muskler, skelett men även hår, hud och naglar. Ämnet kan alltså hjälpa till väldigt mycket om man har ledproblem, eksem, psoriasis, torr hud eller försämrad hårkvalitet. Ditt upptag av C-vitamin förbättras också vid intag av MSM så det är väldigt bra för ditt immunförsvar och sedan påverkar det även syresättningen i kroppen så kanon att ta om du tränar mycket. Det sägs även att MSM är bra för astmatiker och pälsallergiker, att det ska kunna dämpa det och det hjälper även tarmarna att komma igång om man är lite trög i magen.

Det är därför viktigt att man börjar med en låg dos och sedan öka den allt eftersom, som det står på förpackningen. Jag har precis börjat med detta kosttillskott just för att jag hört så mycket bra om just ämnet MSM som finns i en del hårpiller som många upplevt bra. Men det man bör vara medveten om är att kosttillskott kan inte påverka det som redan är dött, det vill säga längderna i håret eller dina långa naglar. Utan det tar ett tag innan du kan se skillnad och det är det som växer ut som du kan se skillnad på. Så håret tar det ju såklart ett jäkla bra tag innan du ser skillnad på men naglarna och huden kan du se redan efter någon månad. 🙂

Pris: 158kr >>HÄR<<

18 reaktioner på “Grymt kosttillskott för hela kroppen!”

 • mia skriver:

  Men undrar om dom är starka för magen. Jag har känslig mage. Kanske man kan krossa dom och blanda i yoghurt. Ska kolla upp dom mera.

 • Adi skriver:

  Hej!

  Kommer du möjligtvis ihåg vart den röda klänningen i ditt sista avsnitt av temptaion island är ifrån?
  Superfin 😁😇

 • Missmartini skriver:

  Msm är jättebra men finns mycket billigare å likvärdig kvalite! Köp alavis msm som säljs för djur, det är exakt samma som för människor men en annan taxa för djur , därav billigare 🤗🤗 så ska det tas ihop med bra c-vitamintabletter (inte brus) för bästa upptag! Bra att veta är att msm är blodförtunnande.

 • Therese skriver:

  Har tagit Holistics MSM sedan september förra året – tror aldrig jag kommer sluta med MSM! Hösten/vintern 2015 var jag sjuk jämt, verkligen jämt! Jag hade halsfluss, förkylning, maginfluensa och sen en halsfluss till på det. Mitt immunförsvar var kasst innan jag började med MSM! Sen jag började med MSM har jag varit sjuk en gång i halsböld, men inte en enda förkylning, trots barn på förskolan!

  Jag kan INTE rekommendera att blanda ut det med yoghurt eller något, för det smakar avskyvärt. Jag blandar det i lagom mängd vatten för att få ner det i en klunk. Nu tog mitt pulver slut idag, och jag ska testa i pillerform ist just pga smaken. Har tagit 5-6 krm/dag, men i början ökade jag med 1krm/vecka då det är utrensande.

 • Candra skriver:

  Om det är MSM man är ute efter men som man även inte behöver kolla doseringen på hela tiden så finns https://beautyboozt.com/sv/#home, det är en munspray. Mycket mer smidigt att ha i väskan. 🙂

 • mia skriver:

  Therese bra du tipsa lite om det. Annica du borde svara om du nu gör reklam för en sak eller hur!

  • Annica Englund skriver:

   Nej jag har hört mycket om MSM och skaffade därför sådant pulver. Men det står ju att inlägget innehåller en adlink då jag länkat via det.

 • Sussie skriver:

  Rekommenderar denna! Dock smakar det helsike så jag brukar blanda det i ren saft eller juice o svepa i mig. Ger även av den till min vovve, strör den över maten även om det är torrfoder. Märker störst skillnad på hår & naglar när jag har en bra kost för övrigt. På vovven märks det direkt, pälsen blir blank o fin samt inte så mycket fällning.

  https://www.horze.se/vitaminer/havens-equiforce-b%2B-1-kg/308583.html?utm_campaign=adtraction&utm_medium=affiliate&utm_source=adtraction

 • Tiima skriver:

  Började med msm för någon vecka sedan och det är ju ren magi!
  Brukar få väldigt svullna och fruktansvärt ömma leder i händer och fötter på vinterhalvåret och i år började det tidigt. Hade så ont att jag inte kunde ha på mej sockar med tåsöm och kunde knappt gå. Testade med voltarengel men det gjorde ingen som helst nytta. Blev rekommenderad msm och tänkte att jag iaf kunde testa. På typ två dagar försvann mina besvär och händer och fötter känns bättre än någonsin. 💛
  Vågar inte helt tro på att det kommer fortsätta vara så här bra men det verkar lovande !!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.