Grymt förbränningspass på morgonen eller under lunchen

Jag skulle egentligen iväg på spinning nu på morgonen men igår kväll när jag lade mig avbokade jag det passet för att jag känner att min kropp börjar dra på sig en förkylning. Så idag ska jag vila, äta bra och ta längre promenader med Stitch. 🙂

Igår kväll satt jag och kollade på Kalla Fakta, var det fler än jag som gjorde det? Det handlade om den här mannen som kastade sin 1 åriga dotter i ett vattenkraftverk, alltså jag mår dåligt bara jag pratar om detta. Några säger att det inte var hans fel utan vårdens fel för att han inte fick rätt hjälp från början men jag vet inte vad jag ska tycka om det. Visst hade vården kunnat agera annorlunda men att han kastade ner sitt barn i ett vattenkraftverk, kan man verkligen skylla på vården för det? Hur fan kan man göra en sådan sak? Alltså jag kan inte ens föreställa mig detta, jag tror ingen kan sätta sig in i kvinnans situation när hon ser sin man hålla ut deras barn för att sedan kasta iväg det… nej gud jag kan inte prata om detta. Det var någon som kommenterade om att ett avsnitt om detta hade släppts i Rättegångspodden och jag tänkte sätta mig och lyssna på den för att kanske få en mer rättvis bild?

Hallå bara för att det inte blev träning för mig del så betyder inte det att ni inte kan komma iväg. Ni kanske till och med kan göra det för min skull? Så här kommer AMRAPen vi körde i onsdags som var så jobbigt att jag nästan kräktes första varvet. Har man en timmas lunch är detta perfekt att köra för då tränar du i 30 min, hinner duscha och äta lite snabbt innan du är tillbaka på jobbet. 😉

Man ska jobba två och två men kan även göra detta själv och då ser det ut såhär:
500m rodd
30 utfall med tunga vikter
400m löpning

Jobbar man två och två så ser det ut såhär:
Person 1 kör 500m rodd och under tiden gör person 2 utfall med vikter.
När person 2 är klar står hen med vikterna i händerna till person 1 rott klart.
Efter det går båda och kör 400m löpning och sedan byter man av.
Så person 1 gör utfallen med vikt och person 2 ror 500m

Och detta gör man då så många varv man klarar av på 30min. Så alltså hårt jobb i en halvtimma och tro mig när jag säger att du är alldeles död efteråt. Men ett perfekt förbränningspass på morgonen! 😀

Dagens frukost! Tre kokta ägg, 2dl kvart med honung, nötter, kakaonibbs, bär och råsaft.

3 reaktioner på “Grymt förbränningspass på morgonen eller under lunchen”

 • Therese skriver:

  Jag lyssnade på Rättegångspodden (min favoritpod) gällande det fallet nu i helgen – oerhört gripande. Jag visste då inte att barnet hade överlev fallet, så det blev extra tungt att höra mammans vittnesmål när hon berättade om när mannen kastade barnet, men jag blev också extra glad när jag fick reda på att flickan överlevde. Jag rekommenderar dig att lyssna på den – den ger en ännu tydligare bild av vad som hände, man får även höra mannens vittnesmål.

 • Beatrice skriver:

  Kan du inte snälla visa fullständiga bilder på matbordet och dina nya fina stolar, jag är nämligen sugen på att köpa likadant (håller på att flytta). Så det vore skit kul att se hur allt ser ut tillsammans! Jag är osäker på om jag ska ha vita eller guldiga ben på matbordet så att det passar ihop med stolarna, eller blir det för mycket?
  Tack på förhand!

 • Johanna skriver:

  Man behöver förstå hur beroende sjukdomen påverkar en människa och vad dessa tabletter och även alkohol gör med hjärnan för att kunna ”förstå” hur man kan göra något sånt mot sitt barn. Har man inte kunskapen om det så är det omöjligt. En beroendeperson styr inte över sitt liv själv så länge hen är aktiv. Många inom sjukvården skriver ut ofantliga mängder med beroendeframkallande läkemedel för att det är en Quick fix, men vill inte ta ansvar när människor fastnar i ett beroende tyvärr.
  Vill klargöra att jag inte försvarar mannen men förklara att en person som är fast i såna starka beroende framkallande mediciner inte är sig själv och gör saker som hen aldrig skulle göra vid ett nyktert tillstånd.
  Tack för en fantastiskt inspirerande blogg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *