Grymmaste silverschampot ever!

För 25 år sedan öppnade Charles Worthington sin första salong och det sägs att sedan dess har Charles varit det självklara valet för den som söker äkta filmstjärneglamour och en frisör som skapar glammiga, tidlösa frisyrer. 1995 lanserade han sin egna serie hårvårdsprodukter i Storbritannien som vart väldigt omtyckt. 2013 gjordes serien om och fick ett nytt namn ”Salon at Home”  som då avspeglar tanken bakom produkterna, nämligen att man ska få ett salongsresultat hemma. 😉

För två år sedan lanserades produkterna på Åhlens här i Sverige och det är först nu som jag testar märket och tappade hakan när jag såg hur snabbt silverschampot verkade på mina gula längder. Jag får verkligen gult hår ganska snabbt när solen är framme så jag följde introduktionerna på förpackningen och tänkte låta silverschampot sitta i 5 min. Efter typ två minuter började det hända grejer, mina längder fick en vitare nyans och vissa delar av mitt hår såg nästan lite blått ut så jag sköljde noggrant igenom hela håret länge för att slippa de blå tonerna. Alltså på bara två minuter så gick mitt hår från gult till en kallare ton och ibland brukar jag få sitta länge med silverprodukter för att det ska bli bra. Men alltså detta hände på en tvätt, jag är i chock för så bra är produkterna.

Och ni som gillar Juicy Coutures Viva la Juicy doft kommer älska denna för den påminner otroligt mycket om den. Jag själv gillar mer fräscha dofter på schampon, denna doft är lite mer varm parfym-doft. Men i det här fallet så spelar det egentligen ingen roll hur doften är för produkten funkar grymt bra! Och vet ni vad, ni kommer att tappa hakan, produkterna kostar endast 99kr/st. Det är ju helt jäkla sjukt att såhär bra produkter kan kosta så lite. Så alla ni som lagt massa hundralappar på bra silverprodukter- jag räddade precis er dag! 😀

Pris: 99kr

Före och efter.
Helt magiskt bra produkter!

7 reaktioner på “Grymmaste silverschampot ever!”

 • Annika skriver:

  Jag tyckte inte att schampot var så fantastiskt, men jag hade iofs inte balsamet till. Får prova med det. Jag gillar prislappen.
  Däremot tycker jag Revlons färgbomb 1002 funkar riktigt bra på gula toner.

  • Annica Englund skriver:

   Tycker du inte?

   Jag tycker revlons är bra men det gick mycket snabbare att få skillnad med detta :O

 • anonym skriver:

  Tycker inte det var bra. Så försöker med något annat finns ju flera märken att välja på.

 • Julia skriver:

  Hej Annica! Torkar denna produkt ut håret som vissa silverschampon gör eller blir håret mjukt?

 • Kajsa skriver:

  Rekommenderar du att man använder både schampo och balsam eller funkar det bra med bara schampot? 🙂

 • Hanna skriver:

  Hej!

  Går det bra att använda tillsammans med hairtalk isatt? 🙂 Jag har det och har inte vågat mig på några silvershcampoon, men skulle verkligen behöva, då mitt hår också blir så gult av solen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.