Grym Volymmascara

Innehåller adlink

Om ca tre timmar åker jag och Daniel mot Gbg. Allt är måttat och klart i lägenheten, passade på att be om elementskydd så dom inte syns. Efter det åkte jag till min revisor med papper från april-juli så nu får vi se om jag gör någon aktieutdelning eller låter pengarna ligga kvar i företaget.

Jag tänkte tipsa er om en grym volymmascara, enda nackdelen är priset men det kanske man kan ta när man inser hur bra den är!? Den är från YSL och det är deras Volume effet faux cils men denna hylsa är i Star edition. Mascaran är mer krämig än blöt, man kan arbeta ganska länge med och det blir inga som helst klumpar eller smulor. Den doftar gott, den har samma doft som Lumenes mascaror och jag älskar den doften! 😀 Det kanske inte låter så nice att en mascara doftar men jo du känner den lite då och då och det är en behaglig doft. 😉

Mascaran finns i sex olika nyanser och den jag använder är ganska uppenbart svart. Vill man ha en mjukare effekt till ögat så använd brun nyans.

Pris: 315kr >>HÄR<<

Utan.Utan, med ett lager och med två lager.Man får en extrem böj och volym. 😀

5 reaktioner på “Grym Volymmascara”

 • Victoria skriver:

  Smular den? Har upplevt att vissa från Ysl smular 😫

 • Fanny skriver:

  Hej Annica tack för en grym blogg!
  Jag undrar om du ha något tips om bra sminkborttagningsservetter? De bästa budget (jag testat) som tar bort allt smink samt har bra kvalitet är Apolosophy men dem gör min hud rödflammig efteråt vilket är mindre bra :(. Skulle vilja ha samma eller bättre kvalitet utan att min hud reagerar på ingredienserna.
  Tacksam för svar <3

 • Erik skriver:

  Vill köpa din ballerina skor 7000kr

 • E skriver:

  Nej, den smular inte men den färgar av sig under ögonen.
  Har den i vinrött och inom några timmar skimrar det rött under ögonen och då använder jag ändå bara ett lager och endast på de övre fransarna.
  Har torr hy så det kan inte bero på oljig hud.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *