Grym topplack!

Innehåller adlink

Snart hörni ska jag rulla in mot stan för min efterlängtade massage, jag har alltså 90min njutning framför mig och tro mig- jag kommer att njuta! Speciellt efter starten på den här dagen som var boxning. Lindade inte mina händer heller så mina knogar är lite såriga men ibland är det lite coolt med krigsskador. 😉

Igår kom jag och tänka på en sak. Xenia påpekade att jag hade röda naglar vilket är väldigt ovanligt men jag lackade dom i färg dagen innan midsommar vilket är 11 dagar sedan. Min lackning har alltså hållit sig hur bra som helst, utan avskavda kanter och hack och det är tack vare det här grymma topplacket från OPI.

Jag arbetar väldigt mycket med mina händer, visserligen knappar jag ju på tangenter så det är inte så att naglarna tar så jättemycket skada utav det men jag har nog aldrig vart med om att en vanlig lackning som jag gjort håller såhär bra!

Så dagens tips blir självklart detta topplack. Det kostar en slant, 205kr… Men lackar man naglarna mycket eller vill att det ska hålla länge så är det kanske värt att överväga att införskaffa det. 😉 Ni hittar lacket här- Klick!

Ser ni hur bra det ser ut efter 11 dagar! 😀

5 reaktioner på “Grym topplack!”

 • Anna skriver:

  Har du material under lacket? Akryl eller gelé typ?
  Upplever att vanligt lack målat på konstmaterial håller så sjukt bra jämfört med direkt på ens egen nagel, antar att det det beror på att ens egen nagel både är lite ojämn och avger fett osv.
  Iallafall, är det här lacket tunt eller lite tjockare?
  Har använt och gillat både Seche Vite och Essies gel setter men när man använt halva innehållet ungefär är ju lacket helt trögt och halvt omöjligt att både få upp på penseln och att få ut jämnt över nageln.. dåligt att de bara levererar de första användningarna när de ändå kostar 200+..
  Fortfarande på jakt efter ett överlack man kan använda hela flaskan av….

 • S skriver:

  Innan midsommar då du lackade naglarna var det lack från depend 7days på bilden du la upp, inte detta. Använde du det från depend och sedan detta efter någon dag eller hade du ställt fram något du inte använde på bilden? 11 dagar låter ju hur bra som helst så vill gärna ha det rätta ”receptet” för att få det att hålla så bra 🙂

 • Annika skriver:

  Är det någorlunda snabbtorkande?

  Har haft både Essies gel topcoat och Seche vite. De krymper lacken och det är så fult. Blir galen.
  Sally Hansens gel topcoat är det bästa jag haft hittills.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.