Grym mascara för ca 130kr

Innehåller adlink

Hallå!
Alltså jag fick värsta chocken när Billy ringde mig idag. Han skulle tillbaka till Malmö igår men det visade sig att han stannade en natt till så vi sitter nu och käkar lunch på Riche. Så kul, jag blev verkligen så glad! 😀

Jag tänkte tipsa er om en av mascarorna som Gigi Hadid gjort tillsammans med Maybelline. Dom har gjort två, denna och en variant med fibrer men sådana mascaror är inte riktigt min grej. Det blir klumpig, tjockt och svårt att få fint. Men denna mascara är ovanligt krämig i konsistensen vilket gör att man kan arbeta med den ganska länge innan den torkar. Den klumpar inte, borsten gör det lätt att separera fransarna och få dom definierade. Du kommer åt enda in vid rötterna av fransarna och det är enkelt att borta ut produkten så det blir jämnt över hela fransarna.

Borsten är även böjd vilket gör att den lätt trycker till fransarna så de får en stadig böj hela dagen och man kommer även åt underfransarna lättare. Den går att bygga upp så du får mer volym, här på bilderna har jag målat endast ett lager. En grym mascara helt i min smak för ynka 130kr! Love it!

Pris: ca 130kr >>HÄR<<

Före och efter.
Definerade fransar utan klumpar.
Man får en grym böj!

9 reaktioner på “Grym mascara för ca 130kr”

 • Sandra skriver:

  vad har du använt till dina bryn här? <3

 • madeleine skriver:

  Finns mascaran att köpa i butik?

 • Annika skriver:

  Jag har så trista ögonfransar! Har just nu både L’Oréal Paradise och Benefits They’re Real och får måla och måla men kommer ändå inte i närheten av hur fina dina blir 😩.

 • Emma skriver:

  Hej Annica!
  Jag har haft problem med min hy i flera år och skulle behöva din hjälp. Min hy är både torr och känslig och jag har testat många hudvårdsprodukter och ändrat hudvårdsrutin flera gånger, men hittar inga som funkar för just mig. Har du några tips på en bra hudvårdsserie som funkar bra för min hy? Det får kosta vad det kostar hehe.

  • Annica Englund skriver:

   Det är väldigt svårt att säga. Jag skulle rekommendera dig att gå till en hudterapeut som kan se IRL hur din hud mår <3

 • Madde skriver:

  Tyckte du att den maskaran började rinna något ? Jag har problem med att hitta en som inte ger mig pandaögon efter 1 timma 😫

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.