Grönsakssmoothie till frukost och vinn ett presentkort på 3000kr

Jag har kommit in med Stitch, vi lekte lite på morgonen och kastade lite pinnar. Ni är många som frågat om henne och jag och Marro kommer göra allt så det blir bra för oss alla. Så ni vet att vi kommer verkligen göra allt för att det ska bli bra för henne också och hon kommer få bo med oss båda. 🙂

Jag har mixat mig en liten grönsakssmoothie nu på morgonen som bestod av en näve bladspenat, en matsked spirulina, lite tärnad mango, blåbär, hallon och spädde ut den med lite ljummet vatten och mixade. Mmmm! Superyummie och perfekt att ta med sig på morgonen om man har brådis, det är bara att mixa den dagen innan. 😉

Idag var tanken att vi skulle börja förfesta med Starclub innan Summerburst men vädret är inte det roligare så vi håller oss till imorgon istället. Idag ska jag spela in ett litet klipp med Live it som jag är övertygad om att ni kommer att älska. Jag ska alltså få gömma ett presentkort på 3000kr någonstans i centrala Stockholm, jag kommer ge er ledtrådar om vart asken kan finnas och den som hittar asken först får alltså då presentkortet. Hur kul!? Så ni som kanske är sugna på att hoppa fallskärm, gå på massa chokladprovningar, middagar, vinprovningar etc har alltså möjligheten att få göra det om ni hittar presentkortet. 😀

God morgon!

26 reaktioner på “Grönsakssmoothie till frukost och vinn ett presentkort på 3000kr”

 • Malin skriver:

  Jag tycker det är VÄLDIGT omoget och inte så igenomtänkt av er att skaffa hund efter en ”dålig period” där man varit isär under flera veckor, känns väldigt desperat. Jag tycker synd om Stitch, det är ändå ett liv, en hund som kommer finnas i era liv under 12-16 år och därför blir jag irriterad för jag tycker inte man skaffar en hund i ett sånt osäkert skede i ett förhållande och jag undrar faktiskt Annica, hur tänkte ni? Svara gärna.

  • anonym skriver:

   Vet vi om dom skall flytta isär, (kanske till en större i stan) det har hänt förut och statistiken går upp, vilket förmodligen är avsikten.

  • a skriver:

   Tycker det är väldigt omoget av dig Malin att komma med så dömande kommentarer.
   Det är ju inte så att de kommer sälja henne till ny ägare utan båda två kommer ha henne.

   • Malin skriver:

    A: Det är inte ”dömande” det är dagens sanning. Så du tycker det är bra att hunden får ett splittrat liv redan från starten? Du kan då inte vara någon djurvän direkt. Hallå, vad är det inte förstår. De skaffade en hund efter en dålig period i förhållandet och nu är det slut. Inte så moget och smart anser jag fortfarande och JAG HAR RÄTT TILL MIN ÅSIKT, någon måste stå upp för lilla Stitch.

   • Annica Englund skriver:

    Det tycker jag med!

  • Annica Englund skriver:

   Malin helt ärligt, sköt ditt så sköter jag mitt! Hur tror du föräldrar gör med sina barn!? De gör allt de kan för att det ska bli så bra som möjligt och det kommer även vi. Vi kan inte vara tillsammans om det inte känns rätt men vi kommer att göra allt för att det ska bli så bra som möjligt med Stitch!

   • Malin skriver:

    Jag sköter mitt alldeles utmärkt, men du har en OFFENTLIG BLOGG och jag har rätt till mina åsikter. Vare sig du gillar dem eller ej.

    Erat förhållande var ju ostadigt precis innan ni skaffade Stitch, så varför i hela friden skaffa en hund tillsammans? När man skaffar en hund tillsammans så bör man ju känna att man skall vara ihop, eller? Ni har ju inte haft henne så länge, så ni borde ju tänkt en extra gång på om ni var rätt för varandra på lång sikt. Men endast några veckor efter så skall ni göra slut, sälja lägenheten osv osv.

    • Karin skriver:

     Malin! Ta och väx upp. Alla förhållanden är skakiga ibland. Det behöver inte alltid betyda att man ska separera varje gång. A och M Skaffade väl hund i tron om att de faktiskt skulle leva tillsammans längre än så här. Är du lika kritisk till alla separerade småbarnsföräldrar? Att det på något sätt var fel av dem att skaffa barn? Hunden är inte mindre älskad eller omhändertagen för att de separerar.

     • Tove skriver:

      Jag tycker personligen det hade varit värre om det var ett barn å inte en hund de haft tillsammans (själv skilsmässobarn). Och visst finns det människor som skaffar både barn å hund i tron om att det ska göra förhållandet bättre, sen några månader ett halvår senare separerar man.. det händer!

   • Hannah skriver:

    Bra svarat Annica! En hund överlever. Den fungerar inte som vi människor i känslor och tänk. Med det sagt betyder det inte att den är mindre värd för det. Men den kommer INTE fara illa av att ni flyttar isär. (jag VET!;)) Försök skita i alla omogna och nedvärderande kommentarer! Du har nog som du är och jag är övertygad om att både du och M kommer fixa det här galant! Massa kärlek och stor kram till dig! <3

  • Ids skriver:

   Malin är fake för en likadan kommentar skrev hon på marcelos blogg under namnet Sophie! Gå och lägg dig. Tror du är en omogen tjej som inte fattar någonting om livet.

   • Malin Sophie skriver:

    Ja, jag heter Malin Sophie …. vissa kallar mig Sophie och vissa Malin. Använder båda namnen!

 • A M skriver:

  Mums vad gott, åh så tråkigt att jag inte bor i Stockholm :((
  Kram

 • Jennie skriver:

  Hej Annica!
  Först måste jag säga att du är väldigt vacker! Läser din blogg ofta, tycker du har en bra mix av olika inlägg 🙂
  Men nu till min fråga. Jag är väääldigt smal, men tyvärr ofrivilligt. Jag kan verkligen inte gå upp i vikt hur jag än gör… Så jag tänkte fråga dig som har lite koll! HUR ska jag gå till väga för att bygga muskler och gå upp i vikt? Finns det något bra pulver/tillskott du kan rekommendera? Vilken träning är den bästa för att gå upp snabbt?
  Att gå till en personlig tränare är inget alternativ då jag är mammaledig och har ont om pengar…
  Tack på förhand! 🙂

 • Mikaela skriver:

  Smoothien sen galet god ut!
  Tänker inte ens kommentera folks allmänt dåliga attityd 😛

 • anonym skriver:

  Hon hade hund i förra förhållandet också.

 • anonym skriver:

  Hon var väl sambo när denna köptes också ..den andra lämna hon ju bara o gick in i huset..b.b.

 • L skriver:

  Jag kan ju inte veta säkert men när jag läser bloggen får jag känslan att Stitch hela tiden varit mest med Annica så det blir kanske inte så stor skillnad.

 • Gamze skriver:

  åhh jag hoppas verkligen att du inte tar åt dig Annica av vissa kommentaret 🙄😳
  men va kul med tävlingen 😍😍😍 när börjar den ? hur får vi ledtrådar ? ska man anmäla sig ?
  Hoppas allt löser sig !! du måste göra vlogg på din nya lya oxå 😉😘😘

 • Terese skriver:

  En hund mår inte bra av att bo på två ställen! Det bästa är att en av er har hunden så får den andra komma och hälsa på då och då. Tänker ni på hundens bästa så ska ni absolut inte ha ”delad vårdnad”/varannan vecka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.