Gratis träningsevent med mig!

Äntligen så kommer jag och Årets PT men även min kära vän Pischa Strindstedt anordna ett träningsevent utomhus tillsammans med träningsappen Bruce som jag pratat om så mycket på senaste tiden. 😀

Datum: 10 maj
Tid: 18-20:00
Plats: Rålambhovsparken Kungsholmen

Det kommer att vara i den härliga WörkOutandan så alla ni som kanske tappat träningsmotivationen, behöver lite mer inspiration eller bara vill träna och ha det jävligt roligt med oss så är ni varmt välkomna.

För er som inte vet började jag med WörkOut för två år sedan och har vart hooked sedan dess. Det är det som gjort att jag kommit i form och blivit så frälst av träningen och faktiskt tycker att den är rolig. Så alla ni som vill uppleva samma sak boka en er på vårt härliga träningsevent som är helt konstnadsfritt, träffa andra härliga träningsgalna människor och bara ha det jäkligt kul!

ANMÄL ER TILL EVENTET HÄR!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Alla bilder blir inte bra på en gång så jag bjuder på dessa ”innan vi fick till en bra bild”-bilderna.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2 reaktioner på “Gratis träningsevent med mig!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.