Gott Nytt 2560! (2017)

God fortsättning på 2560 allesammans! Det är det Thailänska året men ja 2017 för oss. 😀

Grabbarna ligger utslagna i sängarna medan jag pillar med lite bilder, alltså vilket firande det var igår. Jag, Marro, Zacka, Assane och Mikaela började dagen på stranden, körde vattenskoter och chillade mycket för att orka med kvällen. Innan vi åkte till våra hotell käkade vi på stranden i ett tält, big misstake…

Vi fixade oss på rummet och då började Marcelo säga att han mådde illa, blev kass i magen och när vi skulle till stället där vi bokat bord så var vi tvungna att springa in på ett apotek och köpa massa tabletter mot illamående, diarré samt magbakterier. Vi kom fram till stället, hade det nice med goda drinkar och god mat och här var det kört för Marcelo. Han var så dålig men han ville hålla ut till nästa ställe vi skulle fira tolvslaget på. Så han höll ut.

Vi kom fram dit och det var så fint, grym livemusik, fint dekorerat och bord med partyhattar etc. Tre minuter i tolv gick vi ner på stranden med champagne och 00:00 skålade vi. Vi släppte iväg Lucky ballons och min och Marcelos ballong klarade sig…typ 100m upp sedan brann den ner. Haha, vi får hoppas att det blir ett bra år ändå. 😀

Sedan när vi skulle ta tuk tuk till Patong så klarade inte Marcelo mer. Och hade det vart jag som mådde kasst hade jag verkligen uppskattat om han följde mig tillbaka till hotellet så jag tvekade inte en sekund på att hjälpa honom tillbaka och vara med honom för han var inte bra. Kunde knappt stå, det snurrade och han var typ gråtfärdig.

Vi hoppade av och resten fortsatte till Patong, när vi kom in på hotellrummet bäddade jag ner Marcelo och ställde en hink vid sängen och då kommer allt upp. Hans mage krampar och han spyr för kung och fosterland. Jag gjorde allt jag kunde för att han skulle må bra, fixade med resorb och puffade kuddarna, såg till att det var bra temperatur i rummet för honom så att han skulle sluta frysa trots att han var kokhet. Ja han har fått i sig någon slags bakterie eller liknande för han är fortfarande dålig idag. Jag misstänker att det kan vara liknande som jag fick förra året i Thailand, campolybacter. Det ger fruktansvärda kramper i magen och man mår illa. Han är lite bättre idag men kramperna är kvar, han har fått i sig vitt bröd, mycket vatten, vätskeersättning och mycket vila.

Jag mår annars kanonbra, haft energi hela dagen och är så glad att jag ändå tog det lugnt på nyår! Btw, alla mina bilder är tagna med mobilen. Jag pallade inte släpa med mig en kamera för jag ville kunna slappna av. Dock blev det en hel del bilder ändå med mobilen, inte så pjåkigt ändå. 😀

img_3131Piña coladas och Strawberry margaritas.
img_3133img_3141Alltså hur god ser inte denna Strawberry margarita ut!? 😀img_3147Vi tog tuk tuk till efter middagen till beach cluben vi skulle fira tolvslaget på.img_3153Mikaela och jag.img_3152-2Zacka och Assane. Marcelo är på toaletten och mår kasst…img_3155img_3160Nere på stranden släpptes så många ballonger iväg och himlen fylldes med färgglada fyrverkerier.img_316120170101_001420Jag och Marcelo släppte iväg denna. Den kom en bra bit och sedan helt plötsligt brann den upp.img_3158img_3162img_3176img_3193img_3164Marcelos fick skippa goda drinkar och god mat för dessa tabletter.img_3163img_3166Jag pimpade Zacka så att han skulle vara fin på nyår. 😀img_3184img_3195Jag dabade in det nya året med en alkoholfri Piña colada. Detta var innan jag och Marcelo åkte till hotellet medan de andra fortsatte festen till tidig morgon.

3 reaktioner på “Gott Nytt 2560! (2017)”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *