Goodiebag till träningsresan

goodiebagNu är det en vecka sedan jag kom hem från träningsresan i Portugal och det känns verkligen som att det här kommer bli mitt bästa träningsår någonsin. Trots att jag inte vart på gymmet sedan vi skaffade Stitch så har jag tränat på många andra olika sätt som tex WörkOut, crossfit, jag har testat på yoga flera gånger men får inte till det, jag har börjat med fotboll igen och jag är ute och springer. Jag längtar dock till Stitch blir större så att jag kan springa med henne för det hade vart så roligt med en liten kamrat på de härliga turerna.

Innan min första träningsresa så tyckte jag mer eller mindre att de som åkte iväg på sådant inte var riktigt kloka. Vem åker iväg på semester för att träna? Och vem offrar en lördag till att träna med vännerna? Well det är jag numera och jag är så glad över min livsstil. Träningen betyder så mycket för mig eftersom jag mår så bra av den. Den gör så att jag blir inspirerad av mig själv då jag så tydligt kan se mina framsteg och vad jag blir bättre inom plus att jag vet att fortsätter jag såhär så kommer jag mest troligt leva ett långt och friskt liv då tränings är åldersförebyggande.

Jag hjälpte Pischa lite med träningsresan och anordnade en liten välkomstpresent till alla deltagare i form av en proppad goodiebag. Det var väldigt uppskattat av alla deltagare att få en härlig present på resan som de kunde ha nytta av under veckan.

Rituals hjälpte till med grymma hygienartiklar då vi duschade flera gånger om dagen.
Tangle Teezer bidog med sin grymma reseborste som var perfekt för våra beachhår efter surfingen.
Waterclouds skickade med en unisex reseföpackning med bra hudvård.
Spa By Us skickade med härliga kroppsprodukter från YonKa som var väldigt uppskattade!
Code skickade med en mascara i resestorlek som var perfekt för de kvällar som vi gick och käkade
Lumenes nagellack fanns på allas fötter inför surfingen.
IsaDora skickade med sina bästa produkter enligt mig och det var deras highlight och brynpenna.
Beautyblender skickade med sin Lignerdesign som är ett verktyg som hjälper till att skapa den perfekta eyeliner.
Invisi bobble bidrog med hårsnoddar som var så välbehövt!
Depend bidrog med lite härliga lösfransar och nagelprodukter som användes flitigt när vi inte tränade.
Daisy Beauty skickade med sitt senaste magasin så att alla hade något att läsa på flygresan ner och under vilodagen.

Jag tyckte att det var en härlig blandning i goodiebagen och det tyckte även de som åkte med på resan. Trots att vi är där för att träna behöver inte det betyda att vi inte är fåfänga, så fort det fanns tid för lite piff så åkte mascaran och highlihtern på. 😉 Tack alla grymma sponsorer för att ni bidrog till att resan blev så himla lyckad och gjorde alla glada redan på flygplatsen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2 reaktioner på “Goodiebag till träningsresan”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *