Godare gröt

godare grötImorse startade jag dagen på ett så jädrans gott sätt att jag inte vet vart jag ska ta vägen. För mig är frukost den bästa måltiden om dagen så är det något jag älskar så är det frukostrecept. Och för några helger sedan så var jag hemma hos Pischa som bjöd på Cirkusgröt, om det är någon av mina vänner som kallar sina måltider något sådant är det Pischa, haha. Vi åt detta innan vi sprang Arena run och jag som blivit lite less på havregrynsgröt blev helt till mig när jag fick smaka detta och det bästa av allt det är inte alls svårt att göra.

Är det något som man kan hitta på Pischas blogg förutom grymma träningstips och pepp så är det helt fantastiskt goda recept, jag själv tror nästan att jag testat alla dom! Receptet på Cirkusgröten hittar ni här på Pischas blogg.

Godare grötDet man har i gröten är banan, jordnötssmör, salt, havregryn och mjölk. Jag lade även till kanel.Godare grötSedan åt jag det tillsammans med mjölk, äppelmos och lite blåbär.Godare gröt Godare grötSom jag njöt av denna frukost!godare grötStitch satt bredvid och tittade fundersamt på. 🙂

11 reaktioner på “Godare gröt”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *