God morgon från Cannes!

God morgon från Cannes!

Satan i gatan vilken kväll det var igår, Nelly kan verkligen leverera! Jag sitter på en buss med ett gäng bakfulla människor medan jag är hur pigg som helst! Vaknade tidigt imorse, tog en lång sval dusch, tvättade håret och njöt av det fina badrummet i marmor. 🙏🏻

Dock fick jag stressa ner till frukosten för det tog länge tid att torka håret än vanligt. Ni vet dom hade ju inte Dysons hårfön som jag själv använder på hotellet liksom. 🙈

Men som sagt, jag sitter på bussen och är på väg mot flyget och jag måste bara berätta hur gärna jag vill ge mig själv en lavett igår. När vi landade slutade min telefon att fungera, det var det enda jag fokuserade på att få min lur att fungera. Jag kommer inte ihåg något från resan mellan flygplatsen och Palais Bulle som var vår location. Sedan kol Nina, jobbar för Nelly, fram till mig och sa ”Annica är inte det här helt fantastiskt?!” Och jag stannade upp en stund för att faktiskt ta in den fantastiska atmosfären, den grymma musiken, alla glada människors energier allt! Det var brutalt!

Jag fick lite ångest över att jag lagt för mycket fokus på min telefon och för att uppdatera er men det är ju också mitt jobb. Även fast vi influencers får åka till dessa magiska platser runt om i världen så är det svårt att njuta och uppskatta det. Något som jag verkligen måste träna på! ❤️

Ni kommer få ett inlägg senare idag där ni får se bilder från den sjuka platsen! 🙌🏻

2 reaktioner på “God morgon från Cannes!”

  • sara skriver:

    Förlåt men av alla snygga kläder som finns VARFÖR valde du något som ser ut som ett gammalt nattlinne? Alla andra är ju så fint klädda. Nä Annica, bättre kan du och tänk på dina följare, vi vill se lite snyggt och trendigt!!! 😀

    • Annica Englund skriver:

      För att jag trivs inte i fina klänningar med massa mönster. Eller långa volangkjolar det är inte jag. Jag gillar killkläder mer, tycker dom är coolare, skönare och man ska ha det man trivs bäst i! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.