Glossybox Dream Up!

P2291422
P2291423
P2291424
Namnlös
P2291425

Den senaste Glossyboxen har kommit och denna boxs tema är att man ska hitta lyckan i vardagens små saker. Jag tycker att boxarna bara blir bättre och bättre, innehållet har gått från eh till OH! 😀 Undrar bara när jag ska få designa min egna box. Jag vet exakt vad jag hade proppat ner och jag vet även att ni hade älskat innehållet! 😉

Detta innehöll min box:

Oral-B 3D White Luxe Perfection Toothpaste
”Få ett strålande leende! Flourtandkrämen 3D White Luxe Perfection har Oral Bs mest avancerade whiteningteknologi någonsin. Upplösningsbara micro-beads och kieseloxid löser uppmissfärgningar och skyddar proaktivt.”
Pris: 39:90kr

Elizabeth Mott Queen of the Fill
”Ge dina bryn en definerad look med ögonbrynsgelen från Elizabeth Mott. Applicera med hjälp av borsten längs med brynen för att fylla i och forma för en naturlig look. Bygg långsamt upp mer färg med fler lager.”
Pris: 175kr

The Body Shop Oils of Life Intensely Revitalizing Sleeping Cream -Lansering!
”Du är en av de första som får testa nattcremen från serien Oils of Life! Tre näringsrika fröoljor och sju kraftfulla eteriska oljor förnyas huden. Applicera på kvällen och vakna på morgonen med härligt återfuktad och len hy.”
Pris: 395kr

Benefit They´re Real Tinted Lash Primer
”They´re Real Tinted Primer boostar fransarnas volym och kan både användas som primer under din vanliga masacra och separat för en naturlig fjäder look. Formulan är vattenfast och vårdar fransarna med pro-vitamin B5.”
Pris: 250kr

Gliss Total Repair Balsamspray
”Total Repair Balsamspray reparerar och återuppbygger torrt, skadat hår. Spraya i fuktigt eller torrt hår, behöver inte sköljas ur.”
Pris: 49kr

Vill du veta mer om Glossybox kan ni läsa här!
Vill du teckna en prenumeration kollar ni in denna länk.

 

Innehåller affiliate.

9 reaktioner på “Glossybox Dream Up!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.