Glad midsommar!

15 reaktioner på “Glad midsommar!”

 • Amanda skriver:

  Så himla fin klänning😍 Vart har köpt den ? Love IT 👌🏻🌸

 • T skriver:

  Brillorna förstör looken. 👎👎👎👎

 • .. skriver:

  Detsamma till dig du vackra 🙂 …önskar dig en härlig helg i vår fantastiska skärgård tillsammans med dina fina vänner <3

 • Sandra skriver:

  Fin miljö!
  Har du tips på fina ställen att besöka i sommar i Stockholm? Jag och vän tänkte åka dit och hört om många fina sommarställen, för bad och mys bara! Som helst inte är för långt utanför stan :-))

 • Victoria skriver:

  Älskar dina recensioner om smink och hudvård, det är din blogg jag letar i om jag vill ha en ärlig åsikt om en produkt 🙂 Jag har dock ett önskemål och det är att du skulle börja betygsätta produkterna du testar från 1-5 tex, då känner jag att det är lättare att få en uppfattning om produkten. Kram Victoria

 • Sara skriver:

  Alltså du är sååååååååå vacker! Älskar din blogg och klickar mig in minst 2 gånger om dagen. Köper nästan bar produkter du tipsar om och det brukar alltid bli så bra! Jag har ett önskemål och jag är verkligen desperat nu när min hy blivit helt torr ( den är redan torr ) men ännu torrare och speciellt under ögonen så varje gång jag ja sätta på concealer så ser deg ut som att jag flagnat:/. Har du tips på bra dag och nattkräm mot torr hy som också funkar som bra underlag för smink? Samt någon bra ögoncreme kanske. Skulle vara roligt om du visar vad du använder för hudvårdsprodukter.

  Tacksam för svar verkligen! 🙂

  Kramar
  Sara

 • Clara skriver:

  Var kommer skorna ifrån? 😍

 • Hanna skriver:

  Ett super bra PINK NUDE SHADE collage. Det passar er som älskar chanel och massa annat från Nelly.com

 • Hanna skriver:

  vilken stl är det i klänningen? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *